Znam da ce neki rec koji mi je vrag kad ta dva moba usporedjujem,ali me u biti zanimaju prednosti i nedostaci N90 naspram N70.Sva iskustva su vrlo pozeljna![]()
Znam da ce neki rec koji mi je vrag kad ta dva moba usporedjujem,ali me u biti zanimaju prednosti i nedostaci N90 naspram N70.Sva iskustva su vrlo pozeljna![]()
Imao sam iskustva sa oba mobitela, i mislim da je N70 puno bolji izbor; prednosti N90 su malo bolja kamera, ekran rezolucije 352*416, a mane veličina, te nedostatak vibre. N70 ima i radio.
Testis unnus, testis nullus!
Đizs, pa koliko ima threadova i postova na temu ova dva moba.
Ukratko. Ako te ne smeta veličina N90 je za klasu iznad N70, i po meni bolji izbor. Meni je veličina išla na živce pa sam uzeo N70, ali još uvijek tvrdim da je N90 kud i kamo bolji mob.
N90 nema vibru???
da,n90 nema vibru
Pretpostavljam zato što ima disk, a to dvoje ne ide zajedno. A kakva je situacija s N91/92/93?
potpisujem.....Izvorno postao Drug Mile
Slažem se s ovim... Ako ti veličina neigra preveliku ulogu, onda uzmi N90... Ali ja bi rađe N70... Candybar, manji je, kompaktniji... A ima i vibru, što nekad dobro dođe...Izvorno postao marko6630
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
n90 je stvarno ogroman i tu elicinu ne opravdava niti sa jednom funkcijom,potrudili su su oko kamere,stavili zeiss lecu,autofokus,i opet to nije to i stvarno je mob ruzan,
n70 jedan od ljepsih symbiana,sa dobrim funkcijama uz losu kvalitetu izrade
n70 je vrlo lose izradjen sto ne prilici mobu koji kosta 4000kn.
Naravno da ne priliči... Ne priliči ni N80 koja košta 6000kn. Što se N70 vs. N90 tiče mislim da je N90 apsolutno prevelika, a kamera i ekran su jedine prednosti. Po meni to nije toliko bitno jer SE ionako ima bolju kameru nego bilo koja Nokia, a ekran na N70 je solidan i mislim da je N70 ipak isplativiji. Iako je N90 nešto bolji mobitel mislim da ne vrijedi tolike razlike u novcima i jednostavno je prevelik.Izvorno postao zmija
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
A ekran? OS?Izvorno postao sonyck
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kamera na N70 je katastrofa kad koristiš mjesec dana N90 pa se prebaciš na N70 pa da vidiš kako nema razlike razlika je dan i noć šta se kamere tiče a N70 nema ni auto fokus,jedino šta je N90 cigla naspram N70.
Bookmarks