to sto ti zelis je ilegalno
jel od kud god da sam ga skinuo nevalja a također mi treba crack...UNAPRIJED HVALA!!!!!!!!!!!
A KAJ SAD TI GLEDAS�
to sto ti zelis je ilegalno
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jesi probao sa torrentima e
i daj mi reci ovoga koga si skinuo kolko ima mb
čuo sam da možda ima na www.phazeddl.com
a što ti treba to smeće??? ima puno bolji programa
dečki jeste li ikada bili na www.katz.ws
probajte tamo...
Norton je velko smeće!!!!! košta mislim 2k $ a ne vrijedi ništa.
Radije si ti uzmi besplatni AVG ili Bitdefender, 1000 puta su bolji i besplatni.
Ja osobno koristim AVGi ultimativno sam zadovojan s njime, riješio sve viruse koji su me napali bez problema, i to u 90% slučajeva prije nego što mi je računalo moglo biti zaraženo.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Da, čuo sam da je AVG poprilično dobar od kolege. Ja osobno koristim NOD32 jer mi je Norton koji sam prije koristio bio pun kufer prezahtjevan što se tiče resursa kompa. E sad, jel mi možeš reći koliko je zahtjevan taj AVG, mislim po memoriju i da li ti usporava komp. Ovaj Nod je odličan komad software-a i ima odličnu detekciju, ali me ponešto smeta to što mi je komp definitivno ponešto usporen radi njegove analize.
NOD32 je jedan od A/V koji najmanje opetećuju komp. Norton je bloatware i nikad neće na moj komp, doduše čujem da je razlika između corporate i obične verzije nebo i zemlja...
ima sam nod32 i štekal mi je komp kada sam izbrisao sve uredu![]()
i jedno i drugo se može skinut sa www.ddl2.com......
skinuo sam bitdefender i radi super
AVG je odličan antivirus software, usporenje??? koje usporenje??![]()
Ne usporava komp uopče, ja ne primjetim, ko da ga niti nema.
Viruse skuži i prije nego što si se mogo zaraziti, npr. odeš na neki sajt di ima virusa i ono prije nego li može uopče otovoriti nekaj on ti javlja virus, odma ga stavlja u Vault, ti moežeš zatvoriti tu stranicu i riješio si sranje.
Isto tako ako imaš neki .rar ili .zip file on ti to provjerava prilikom odzipanja/odraranja pa ti isto tako spriječi da virus se pokrene (a možeš i ručno skenirat file > RMB Scan with AVG).
Provjerava ti E-mail, i to samo prilikom skidanja i slanja pošte, inače se u međuvremenu ne uključuje.
Sve u svemu ja sam jako zadovoljan i najveći plus je što je besplatan.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks