Dok se logiram na windows live messenger svim online kontaktima pocne ići spam poruka od nekog ip-a i počne im spamati da kliknu na link da im na komp uđe virus,(a link je zapravo kao njihova slika na hi5) a sve je to prikazano kao da ja postam...nod mi nije ništa našao niti ad aware, spybot, anti spyware, anti rootkit niti jedna program nije pronašao grešku...molim pomoć stvarno neznam što je to..čak mislim da je na mojem kompu virus a stvarno neznam gdje kad i zašto sam pokupio svih 12 online zaštitnih sistema su online i redovito ih update-am stvarno molim pomoć...

Odgovori uz citat
. pa nemozes imat 12 antivirusa i antispyware i svih ostalih programa te tematike...instaliraj 1 antivirus i 1 antispyware...nod32 ti ne moze pronac virus zato sto se kolje sam ostalim protuvirusnim programima. moja preporuka ti je da reinstaliras sustav i instaliras kao sto sam gore napisao
sjedi za kompom ne moze ti nista ubacit na komp osim ako to ti ne primis,skines,ili vec imas server nekog rata u kompu...
, e smuchac bez brige nije niko od nas haker emm samo rješavamo problemčić mislim niš ozbiljno ne....mmda...
Bookmarks