nije loše , koliko je to veliko?
Matsunichi MF228 Football MP3 Player - ime je novoga MP3 svirača iz tvrtke Matsunichi koji dolazi u možda najneprikladnijem od svih oblika koje neki MP3 player može imati - u obliku nogometne lopte.
Opremljen je LCD-om razlučivosti 80*48 točaka, podržava MP3, WMA i WAV datoteke, ima ugrađeni FM radio i mogućnost snimanja zvukova iz okoline, a proizvođač tvrdi da ugrađena punjiva baterija ima autonomiju od deset sati. Memorija je pomalo jadna - moguće je birati model od 256 ili 512 MB, što u današnje doba ne smatramo baš pretjerano raskošnim. Na računalo se uređaj spaja preko USB-a 2.0.
Iako cijena nije poznata, Matsunichi (koji očito ne slavi praznik rada) tvrdi da bi uređaj diljem svijeta trebao krenuti u prodaju baš danas.
c/p: Vip portal
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nije loše , koliko je to veliko?
pa ko prava nogometna loptaIzvorno postao Hell_Blazer
![]()
Seriously?
Nije loše ali kolika bi mogla bit cijena
There are no shortcuts in evolution.
http://www.engadget.com/2006/04/29/m...ll-mp3-player/
evo ovdje pišu podatci o veličini,nemogu niti prepisat tekstove u cjelosti od vjesti koje skidaju sa drugih sitova.
ZA mene je to glupost...tko će stajat sa loptom u ruci sat vremena dok sluša mp3... LOL... Da se bar može s njom nogomet igrat... bar neka korist
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
pa dobro,sad,pa kaj držim mp3 u ruci?!?jedino ako će biti veća imaš manji džep kak češ je izvući heh...a da je imam bilo bi fora..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Cini mi se malo neprakticnim, a i bed bi mi bio sutati mp3 player.
to bi bilo dobro da naprave mp3 player u obliku lopte s zvucnicima i onda igras nogomet i slusas glazbu usputIzvorno postao Compov
![]()
sto sve nece izmislit!makar mi se mp3 player ovako dizajniran čini kao totalno glup potez!Stvarno moras brijat na nogomet da bi ubrijao ovako nesto![]()
Bookmarks