pozdrav
zanima me kako cijeli adresar iz mobitela prebaciti na komp...pretpostavljam da moram imati MPM...
zanima me još kako mogu u mobitelu (CX65) , npr. staviti lozinku na sms poruke (kao sta motorole imaju tu opciju) da im nitko nemoze pristupiti osim mene?
i još...jel se mogu sve poruke također prebaciti na komp?
svatko ko ima volje neka mi objasni ove postupke, a ja cu mu biti veoma zahvalan...hvala
lozinku na poruke ne možeš stavljat, a cijeli adresar sa MPM-om, možeš prebacit na komp u ubliku .xls (excel) ili .txt file-a, po volji, dakle, samo napraviš export, naravno ak zatreba možeš i import, a poruke možeš čitat preko kompa (isto sa MPM-om), a sad dal ih možeš spremit, iskreno nisam siguran, al najbolje ti je da instaliraš MPM, pa probaš, veza može i kabal i IrDA, za te stvari. I za mijenjanje ikona u meniju. Za ubacivanje novog firmwarea, samo kabal.
sorry, tek sam sad vidio, lozinku za sms, bart kaže sa nekim od patcheva, to koliko ja znam na cx65 se nije moglo,. dok sam ga ja posjedovao, sad sa ovim ne znam, otvorio sam oba, čirilica, ne kužim, tak da ti ne mog pomoč. šljaka i 3atmr će ti sigurno reč, sam kad se zakaće online. ja koliko znam, nije se moglo.
Da, ožeš i sa mpm, za spremanje poruke provjeri!Izvorno postao zerobravo
na CX70(vjerojatno i na CX65) neke funkcije se mogu zaključat lozinkom preko patcha, samo neznam koje jer nisam probao , možda će znat neko od iskusnijih!![]()
Patch postoji. Za v. 50 npr. nalazi se pod rednim brojem 678 i zove se Ochrana některých funkcí kódem telefonu - verze 2
Odeđene funkcije štite se kodom telefona.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
nema taj model pa nisam isprobavao patcheve, ali kad je isti patch postojao vec u ono vrijeme za sl45i, ne sumnjam da postoji i za ove novije nesto sl...
maraschino - PTICICA
@3aTmr piše mu gore koji patch![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks