pa ovdje bas necemo o politici!!!
Račan je prepo narod
nadigo je sve na bunu
u hrvatskoj zemlji kaže
svima če nam rezat čunu!
Račanćiću bježi kući
lijepo zakon ti nauči
niko tebe nije zvao
da bi ovdje nama srao!
![]()
![]()
![]()
:
pa ovdje bas necemo o politici!!!
E al priznaj da je ovo bar malo smiješno?
pusti čo'eka neka valja![]()
![]()
![]()
Zamislite Račana i Šeksa kako se po Saboru muvaju s BT-om u uhu i beštimaju što WLAN nešto šteka, a Tomčić na P800 streamingom prati Šta Linić i Jurčić rade onima u Viktoru Lencu
eh da... malo sutra.. šeksa jedino vidim kak diže ruku i kaže 'molio bih ručno glasovanje, ići će brže'![]()
![]()
![]()
daj ljudi pa zaboravili ste rojsa, on je pravi biserko!
Rojs se ne koristi mobitelom jer njega prisluškujuplus toga još nije uspio pritisnuti samo jednu tipku s onim prstima
![]()
KvraguPoslao: Daniel Morales
svima če nam rezat čunu!![]()
Do sad nisam ni znao da je Racan islamski ekstremist![]()
*site o mobitelima*
www.mob385.com
@COMa
ROJS legenda
Forumaš godine :)
Ja vidim Šeksa kako diže ruku i viče 'konobar, daj još jednu žestoku... duplu molim!'Poslao: zappan
eh da... malo sutra.. šeksa jedino vidim kak diže ruku i kaže 'molio bih ručno glasovanje, ići će brže'![]()
![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ne ja ga vidim kako je u parku sa svojim kolegama i svaki ima u papirnatoj vrecici litru lozovace koja kosta 50kn i cugaju, naravno niko ne prica nista nego uzivaju u ubijenosti od alkohola!
@sezam rojs nemre slozit IQ veci od 80
ja mislim da šeks ne viče nikakvim konobarima... on svoje flaše fura sa sobom![]()
hehe zapp...moguce![]()
Forumaš godine :)
@sezam rojs nemre slozit IQ veci od 80
da,da on idiot prima zastupničku plaću i ko zna šta sve još a mi mudrovani s IQ krpimo se s lovom.
nije ni cudo da je takva situacija kad pijandure i poluinteligenti vode drzavu
Ja sam čuo i da je Čerčil žestoko cugao, pa šta ga je bilo briga nije bio šofer školskog busa.
Bookmarks