uuuu...kako bolesno dobro! svidja mi se!
koreanci imaju svasta, ne samo mobitele drukvije nego europa recimo. a mislim da je jedini problem sto nema GSM verzije tog mob-a...
uuuu...kako bolesno dobro! svidja mi se!
koreanci imaju svasta, ne samo mobitele drukvije nego europa recimo. a mislim da je jedini problem sto nema GSM verzije tog mob-a...
nacekat cemo se mi....
.....cute but psycho.....
pa onaj tip lord_jura mislim je prodavao tu u oglasniku tu V3 slide iz njemačke pa mu nitko nije vjerovao da postoji takva verzija V3
Nema toga još kod nas a mislim da neće ni bit tako brzo,a ljudi po oglasnicima svašta pišu pišu da imaju N80 a još nije ni izašla,tj. nije još u prodaji.
pa nema još u oglasnicima ni motorole v3i, a ljudi pričaju da već ima u oglasnicima kod nas![]()
Ma ima V3i!!! Evo ja svaki dan navratim na www.oglasnik.hr pogledat kako stoje cijene. Ima jedna, primjerice, sa 256MB karticom za 400€ fiksno, i ima par tipova koji je cijene oko 350€ sa pismenom garancijom i šalju bilo gdje u RH.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sinoć sam gledao u oglasniku, listao sam po stranicama i ništa! sad gledam i vidim da ima, ali fora je u tome što sam upisao gore "motorola v3i"
još je skupa....
...ali ovaj slide je fina zvijerka
Sad ne znam dal' da ga čekam il' da ubodem v3i... Na 100 muka sam...
da sam na tvom mjestu i da imam para definitivno sam za v3i! nemoj razmišljat!
A već ako uzimaš rađe uzmi V3x puno je bolja od V3i ima 2.0Mpx,ekran ima više pixela i mob ima više memorije a cijena ti je jeftinija trenutno se kreće oko 315eura.
Ma v3x je 3G/videophone. To mi ne treba. I veći je (deblji) od V3...
Ali otišli smo offtopic... ovdje se o V3Z (slide) radi...
Jel ima taj V3 slide za kupit kod nas i pošto je?
e se moze recimo kupit mob u japanu i dofurat ga na nasu mrezu? bi radio uopce? i zasto?da/ne?
ne vidim zašto nebi... ako je druga frekvencija mreže, to se da srediti sa softom.Izvorno postao nero81
mada govorim teoretski, jer nisam 100% siguran, mada ne vidim zapreke...
Ima moj frend neki docomo mob kad mu je stari bio u japanu donio ga ali ne radi s našim mrežama mislim i da nema kartice
Sory za oftopic![]()
Pošto sam čuo da ta navedena motorola nije namjenjena za europsko tržište, fakat sam se začudio, tj popizdio sam kad sam danas vidio da ju je moj bratić dobio od ujaka kao poklon za firmu!!!!! Kad sam se sabro i uvjerio sebe da ce me familija zamrzit ako ju popalim (došlo mi je na pamet), sabrano sam pito ujaka od kuda njemu taj mobitel !!!!!!!! Odgovor je bio da ga je kupio od švercera u Finskoj (tamo živi) a da ju je odkodiro u Hrvatskoj ( neznam gdje) e sad ja vas pitam KAK JE TO MOGUČE !!!!!
Ps: MOBITEL FAKAT IZGLEDA BOLESNO![]()
Sta kako je moguce,kako je odkodirao ili kako je kupio taj telefon?
Pa kak ga je kupio...ja sam tražil, a bilo je i na forumu da je namjenjem azijskom tržištu! tj da ga se kod nas nemre nac
Pa jel ti ovo nije odgovor?Izvorno postao OBA
Sa dovoljno love se sve moze kupiti![]()
Nego ova v3 je totalno dobranaspram "obicne" v3
![]()
ali je lord_jura lagao jer njekove slike nisu kao ove s gsmarene i koji je pravi??
primjer
ovo je s gsm arene (isto obrađeno u photoshopu)
http://images.gsmarena.com/l/newsimg...ola_razr_z.jpg
a ovo je kresoml postao na što lord nije reagirao
http://img13.imageshack.us/img13/1884/0507200629kg.jpg
ali sam mobitel je prekulv samo po funkcijama nije nešto special ali nema veze
Pa ok. ak je ima u finskoj zakaj je nema kod nas?
jel ima toshibe kod nas?Izvorno postao OBA
sharp?
sanyo?
nijedan operater ne nudi te marke...
ta slide je očito predodređena za tog operatera
Bookmarks