Start->Settings->Connections->Receive all incoming beams.
To bi trebalo biti uključeno ako se želi da Compact prihvaća dolazne fileove.
kako primati fajlove preko plavog zuba s nekog drugog moba?
misterija, za mene hehe..slanje ide bez problema, al primanje me muci..
thx![]()
Start->Settings->Connections->Receive all incoming beams.
To bi trebalo biti uključeno ako se želi da Compact prihvaća dolazne fileove.
MDA Compact IV
Za infracrvenu vezu... Za BT je start > settings > connections > bluetooth > turn on bluetoothIzvorno postao mach1
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Za infracrvenu vezu... Za BT je start > settings > connections > bluetooth > turn on bluetoothIzvorno postao mach1
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao rospaya
To što je mach1 napisao je točno i ne odnosi se samo na infracrveno već i na BT.
To trebaš uključit da bi primio file bilo da je infracrveni ili BT način slanja
Kod mene to nije slucaj (MDA II, WM 5, no koliko se sjecam i na WM 2003 je isto...). Normalno primam na ovaj nacin na koji sam napisao.Izvorno postao Skyward
www.gadgethive.com
Ne bi da budem zanovijetalo, ali bluetooth je dobio naziv po imenu danskog kralja, tako da nije za prevodit.
fala, gledo sam sve pod konekcijama samo to nisam...
Bookmarks