Nadam se da sam dobro shvatio pitanje. Odgovor: ovisi, npr. ak je prebacuješ direkt iz windowsa (desni klik na gif, pa send to infrared recipient) onda je transparentna pozadina (bijela), a ako ideš prek SE image editora, onda je crna.
...mali upit uz upload slički u .gif formatu tj. da li se na mob prebaci (putem kabla. IrDA ili BT-a) kao transparentna (mislim na pozadinu) ili je uredno zacrni...
Nadam se da sam dobro shvatio pitanje. Odgovor: ovisi, npr. ak je prebacuješ direkt iz windowsa (desni klik na gif, pa send to infrared recipient) onda je transparentna pozadina (bijela), a ako ideš prek SE image editora, onda je crna.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma zanima me hoće li prihvatiti pozadinu koja je zadana tj. dali je pozadina gif-a prozirna?
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ne kužim. Ajd pošalji mi taj gif ili ga linkaj pa da ja to vidim i isprobam.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
npr. moj avatar ima transparentnu pozadinu (vide se samo slova a pošto je svaka slička četvrtasta pozadina iza slova je transparentna (prozirna) i u biti vidi se boja onog na čega je prikeljena (u ovom slučaju boja pozadine foruma)...
Mene sad zanima ja npr. uplodam gif s transparentnom pozadinom i stavim ga kao sliku kontakta te kad me isti nazove prikaže se prozorčić s obavijesti o pozivu i u tom slučaju se prikaže gif s bojom pozadine prozorčića (e, ovo sam izakomplicirao)...
Ne želim da mi se slika uokviri nego pretopi - stopi s pozadinom prozorčića...
Skužio sam o čemu govoriš. Evo upravo sam isprobao sa svojim avatarom koji isto ima transparentnu pozadinu. Spustio sam ga na mob prek windowsa (onak kak sam gore napisao) i pridružio kontaktu (broj od doma) i nazvo se - pozadina je bila od pozadine prozorčića, ne crna, ali okvir uvijek ostaje kad bilo kakvu sliku pridružuješ kontaktu. E da, probo sam spustit isti avatar u mob preko SE-ovog Image Editora, ali on je ubacio crnu pozadinu. I naravno, u bilo kojem slučaju gif prestaje biti animiran kad ga se pridruži kontaktu, tj. ostaje na početnom frame-u.
Napokon...
Zahvaljujem...
(još samo da nabavim IrDA za komp ili BT...)
Bookmarks