a sta ako otkljucam na 095 XX
i onda stavim 095 YY
tj jer moram upisivati 6x 0.
jel tel otkljucan ili ne ?
Otkljucavanje E860, X660, E530 na kod,a za ostale modele nisam siguran da radi!!
Paznja:
Ovaj postupak omogucava potpuno otkljucavanje na samo jednu mrezu a ona moze bit (ili 098 ili 095 ili 091) karticu.
Ako se stavi druga kartica (moze i od druge mreze) onda je moguce koristiti
tu karticu uz ukucavanje koda "00000000") a ako je prije bila VIP netreba pisati kod 00000000
Postupak:
- ubaci u telefon zeljenu karticu mreze (npr.095 ili bilo koju drugu) koju zelis da otkljucas
(na ekranu mobitela pisat ce nevaljana SIM kartica) Slijedi upute!
- ukucaj *#9998*3323#
- exit
- odaberi opciju 6
(nakon toga, telefon ce naci (095) mrezu)
- poslije toga ukucati *0141# i tipku za poziv
TELEFON JE SADA OTKLJUCAN NA 095 MREZU I SAMO SA TOM KARTICOM NECE TRAZITI KOD od 8 NULA
- zatim ubacis drugu karticu (npr.098)
- telefon ce traziti kod "SIM lock"
- ukucaj "00000000"
- to je to!
U ovom slucaju telefon ce biti otkljucan na 095 mrezu i nece traziti kod
kad je ta kartica u telefonu ali ce se svaki put morati ukucavati kod:"00000000"
kad se stavi bilo koja druga kartica
U svakom slucaju, telefon se otkljucava na mrezu kartice koju
prvu stavimo u telefon.
Jole
a sta ako otkljucam na 095 XX
i onda stavim 095 YY
tj jer moram upisivati 6x 0.
jel tel otkljucan ili ne ?
U potpunosti je otkljucan na taj broj koji stavis u mobitel a ostali su zakljucani s 8 NULA znaci da sve kartice idu u njega!!!
Uradi ovo ako si vec pisao neke kodove""!!!!
Znaci idi ispocetka odi u MENI-POSTAVKE-SIGURNOST-Sim zakljucan ONEMOGUCI izadju i iskljuci mobitel i radi gore prema uputama sve ce ti bit jasno!MORAS STAVIT KARTICU KOJA NERADI U MOBITELU I KOJU ZELIS DA BUDE SKROZ OTKLJUCANA BEZ PISANJA NULA!
Pozdrav!
Zadnji uredio Jole911 : 16-03-2006 u 01:22
sve 095 kartice rade bez upisivanje 8 nula ili samo taj nedna jedina 095 kartica..smao me to zanima..ne mogu sad isprabati..
MA SVE RADE samo u ovu koju odredis mrezu npr. 095 netrebas pisat NULE a u ostale trebas!! A nemora bit 095 moze i DT A1 VIP!!
Kako ne razumijes?
Pozdrav!
sad kontam..tnx.
Javi mi se na PP ako nesto trebas?ili ti nije jasno!!?
Pozdrav!
Ma ovo šljaka bez daljnjeg, danas sam "oslobodio" dva x660v, Fala na uputama...još da se rješit vodafonovih groznih izbornika...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
E to i mene muci ali nitko ili nezna ili ne zeli da zna?? Hmmmm!
Hvala! Pozdrav!
Ja sam ih se rijesio jako jednostavno s DATA kabelom od D-500 koji je ORG za X660 !!Izvorno postao Darian
Citaj moje postove i radi po uputama sve ide lako ja sam se mucio 15 dana s driverima ali jednostavnije nemoze biti!!
Da funkcionira Unlock i trajno je otkljucan na sve MREZE bez upisivanja 8 NULA!
Pozdrav!
Jesi upotrijebio onaj standardni Data kabel? To mi je ful cudno.
Ako si DTF_I drivere upotrijebio onda je moguće pošto još nisam isprobao.![]()
D500 i x660 imaju isti konektor, ali je raspored pinova različit, tako da iskreno ne vjerujem da si radio sa čistim D500 kabelomIzvorno postao Jole911
Izvorno postao exotica
Ako si mene pitao DA s obicnim USB kabelom citaj ovaj post i vidi sta pise samo umjesto 3 stisnes * + Power ON s tim da prvo stisnes * da se mobitel ne ukljuci i instaliras Drivere!
Potpuno je isti i postupak i kabel citaj malo strane FORUME pa se uvjeri!Code:http://www.henningkonjer.de/phpnuke/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=29
Pozdrav!![]()
![]()
Zadnji uredio Jole911 : 23-04-2006 u 02:25
Izvorno postao Jole911
Henningkonjer nebi srao badava na vlastitoj stranici.....![]()
![]()
Da, citam sve strane forume i non-stop sam na njima i cujem i vidim.....ali nemogu da si u glavu utupim na to sta navodis....![]()
Bookmarks