Mislim da kod svih operatera imaš rok od pola godine.Izvorno postao tnt_tunja
Zivim trenutno u Bosni i Hercegovini pa me zanima zelio bih si kupiti jednu od hrvatski kartica da imam dok sam na moru, pa me zanima kad kupim karticu koliko vremena smije proci prije nego sto izvrsim prvu nadoplatu???
Nije btino koji operater Vip, T-Com, Tele2, Tomato...
###1410989180026
Mislim da kod svih operatera imaš rok od pola godine.Izvorno postao tnt_tunja
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ovisi ti o vrijednosti koju nadoplatiš. Bonovi od 50 kn traju 90 dana, a oni od 100 i više traju 180 dana. Nakon isteka tog vremena imaš još 90 dana vremena za ponovnu uplatu prije nego ti isključe broj. U tih 90 dana ne možeš koristiti broj. Nakon tih dodatnih 90 dana propada broj ako nema nadoplate.
I da ne zaboravim, početno trajanje bona, bez obzira na vrijednost je 90 dana.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kad kupiš novi broj i aktiviraš ga možeš koristit karticu 180dana,nakon toga imaš rok od još 180dana da nadoplatiš račun,ako ga ne nadoplatiš u tih 3mj. nakon što ti istekne ode kartica .
ako si na moru manje od 2-3 tj. ne isplati ti se kupovat.
Probaj tomato neces požalitiIzvorno postao tnt_tunja
![]()
Tomato je i napravljen u tu svrhu![]()
os rec 6 mjeseciIzvorno postao M A R I N
![]()
![]()
![]()
natrag na pitanje
od nadoplate do nadoplate imas nes vise od godinu dana,prije nego ti iskljuce broj,ili se varam??
kopirano sa www.t-mobile.hr
Vrijeme valjanosti bonova (razdoblje u kojem je moguće koristiti Simpa usluge u cjelosti) je 10 dana od dana aktivacije za bon od 25 kn, 90 dana za bon od 50 kn, a 180 dana za bonove od 100 i 200 kn.
U razdoblju od 270 dana po isteku valjanosti Simpa bona, moći ćete samo primati pozive, te nadoplatiti svoj Simpa račun. Ako to ne učinite, vaš će Simpa broj biti deaktiviran, te će se, nakon isteka sljedećih 120 dana, moći dodijeliti drugom Simpa korisniku.
O promjenama statusa vašeg Simpa broja i rokovima u kojima možete ponovo aktivirati vaš Simpa račun bit ćete obaviješteni SMS porukama.
znaci ak se nadoplati 50 kn imas 90+270+120 = 480 dana
ako nadoplatis pak 100kn imas 180+270+120 = 570 dana
da odrzis svoju simpu na zivotu(po mom racunanju)
Treba pripaziti na ove detalje:Tomato SIM kartica kosta 50kn a toliko je odmah i novaca na njoj, dok za Simpu i VIP mora platiti 120kn da bi dobivao 100kn kroz period od 12mjeseci (znaci mora kupiti jos i bon), kod Tele2 je 100kn i odmah dobije 100kn na racun.
Ako mu treba kartica samo za zvati a ne i da drugi pamte njegov broj mobitela (pogotovo sljedece godine) onda mu je najjeftinije kupiti Tomato i ako ne radi sljedece godine ponovo kupiti novu karticu i kako se to kaze "mirna Bosna".
od kad to?kaj poskupilo?ja sam prije 2 godine kupio simpu kostala 100 kn i nanjoj je bilo odmah 100 knIzvorno postao 10aLEX
Gledao sam kod VIPa i stvarno je cijena 100kn, ali ne pise da li dobijes odmah 100kn na racun, mora da sam prije gledao neke promotivne pakete koji ti nece odmah uplatiti vec na kapaljku (10-20kn mjesecno).
Pa ja ove godine dok sam bio na moru mnogi su mi savjetovali da kupim Tomato, ali nisam bio siguran...Izvorno postao hrc777
A koliko kosta kartica???
Ono kad kupim da dobijem novi broj???
###1410989180026
Da mislim da cu bas kupit Tomato. A da li ko zna cijene poruka i poziva, unutar Hrvatske i inostranstva???Izvorno postao 10aLEX
###1410989180026
Unutar hr 0,99kn/min prema svim mrežama, 0,29kn poruka. Prema van je isto ko i na vipu, te cijene su ovdje: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722297&idnews=90797Izvorno postao tnt_tunja
Izvorno postao bubbaloo
Evo za Simpu informacija:
* 100 kn na Simpa računu - početni iznos od 20 kn nadoplatit će se na vaš račun odmah nakon ostvarenog prvog poziva, a tijekom sljedećih 8 mjeseci stizat će vam po 10 kn mjesečno (račun doplaćujete Simpa bonovima - sve načine nadoplate pogledajte ovdje.)
Cijena Simpa Start paketa je 120,00 kn.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-40-00-00.asp
da zbilja,to je nesto novoIzvorno postao 10aLEX
![]()
koji su to kreteni na t-mobajlu,ja im dam 100kn a oni bi meni na rate,dobro je da sam ja jos prije kupio kartu,inace nema sanse da bi simpu kupio,i ko da taj komadic plastike kosta 20 kn,mos si mislit
Taj komadić plastike je prepun sofisticiranih čipova![]()
Bookmarks