nikada nisam bila...
Neznam dali znate ali u Puli je 29. i 30. Travnja održan susret Hrvatske Katoličke mladeži. Bili su mladi iz cijele Hrvatske, i hrvati iz Njemačke Vojvodine i Slovenije. Jel bio itko sa foruma, kakvi su dojmovi, makar sam ja najmanje bio na susretu, a malo više sa curom..........![]()
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 02-05-2006 u 10:03 Razlog: Font
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
nikada nisam bila...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
prvo na ispovijed mala,a onda na susret....ak će ti dati svećenik![]()
trebao sam ić sa školom al sam imao tekmu pa nisam mogao ici
e ***** te smogi..ja nisam grijesila pa nemoram na ispovijed![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
polako nemoraju svi znati za tvoje grijehe....pohotnice jedna![]()
Ma nešto si gledam, taj dan je Bozanić dosta toga nabrojao o sexu prije braka, a baš isti dan je lokalno okupljalište u puli (lungomare) bilo puno te dječurlije i svi bambus u lijevoj i cura pod desnom![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
meni frend iz njemačke pričao da su jučer išli razgledavat zege i da ih je murja nešto pratila zbog neke mafija pa su u importanneu svi morali biti..haha
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
prijatelj mi je bio i kaže da su skoro svi bili pijani
ako je to susret katoličke mladeži šta je susret nekatoličke mladežoi![]()
koja je svrha takvog okupljanja?! šta je to,nekakva crkvena kampanja bacio sam oko na ovo:http://www.shkm.info/ i mogu reč da mi nije jasno
to ti održe misu od 6 sati i onda partijaju
skupi se ekipe iz cile hrvatske i dalje
sljedeći skup je 30.12 u zagrebu možda budem tu iša pa ostanem u zg za novu
Ma to sve je livada , svaka čast ima onih koji idu baš zbog vjere na te susrete ali mislim da većina njih ide samo zato da se dobro napiju , da nekaj trpaju i neznam kaj sve ne. Sve u svemu LIVADA![]()
Šta kome nije jasno neka mene pita.
Ja sam bio tamo cilo vrime i nisam vidio nikog pijanog jer je bilo zabranjeno nosit alkohol, a većina ljudi pripada nekoj frami tako da ja nisam vidio alkohol makar ga je vijerovatno negdi bilo.
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
Bookmarks