Di bi se u zagrebu magla kupiti futrola, original, zamjenzka - nema veze.
Stara se poderala, pa se i ekran počeo grebati. Dal postoji neka pasta ili nekaj za laštenje ekrana.
Di bi se u zagrebu magla kupiti futrola, original, zamjenzka - nema veze.
Stara se poderala, pa se i ekran počeo grebati. Dal postoji neka pasta ili nekaj za laštenje ekrana.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Postoji ti polir pasta za poliranje ekrana..pogledaj u nekom ducanu koji prodaje opremu za mobiteleIzvorno postao V3rt!g(o)
bilo je futrola u onom siemens-shopu u Heinzelovoj (ili kako se vac ulica zove) ja sam uzeo svoju kad i mob i jos je dobra za skupljanje prasine u regalu a mob nosam u farmericama...............Izvorno postao V3rt!g(o)
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Nadam se da u Zg ipak ima tih futrolica, jer ja koliko se sjećam prijeljeta nigdje u Rijeci to nisam našao(naravno uz hrpu odgovora da sx1 ni ne postoji:-).
No ipak u trstu sam bio našao(neznam proizvođača) odličnu fitrolu jedino što kolko tolko deblja telefnon. s druge strane kavelitetna i što je najgore, vrlo se teško skida(zato je više i nemam, jer kad tad je treba skinuti da bi se do kartice došlo, i eto meni se dogodilo prvi put i morao sam doslovno isparati futrolu, nije išlo:-)
Ima pasta, npr. displex, imaš u chipoteci.
Pozdrav!
Evo ja sam u rijeci nasao neku kinesku fotrolu za SX1,i nije tako losa.Cijena joj je nekih 30-40kn i crna je.A ima i neka prozirna ali ta je oko 50knIzvorno postao Gleep!
U kojem si dućanu na to naišao?Izvorno postao sfreak
(ja sam onu u trstu oko 12-13 eura platio:-)
Bookmarks