ne kužim?! ti hoćeš staviti da ti ista melodija svira kada ti dođe poruka od bilo koga, ili? malo bolje pojasni...
Trazio sam po searchu ali nisam uspio naci.
Dali se moze kako namjestiti na E1000 kada mi dolazi poruka od bilo koga iz imenika da mi svira istu melodiju. Naime problem je kada mi dolazi poruka od nekoga tko ima priljepljenu melodiju na sebe onda svira ta melodija a ne melodija poruke sto mi se ne svidja jer je onda melodija pre dugacka (mp3 pjesme).
Razbijam glavu vec par sati i nikak!!!
ne kužim?! ti hoćeš staviti da ti ista melodija svira kada ti dođe poruka od bilo koga, ili? malo bolje pojasni...
DA. Zelim da mi svira ista melodija kad mi dodje poruka od bilo koga. Bez obzira jel vec ima neki predefiniran ton Zvona poziva..
meni>podešavanja>stil zvona>ton poruke![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Da, znam ja to, ali jos uvjek kad stigne poruka od nekoga ko ima svj Id tone ce svirat ta melodija a ne Defauld melodija od Poruke.....Izvorno postao Ifrit
Na žalost, nemoguće...Izvorno postao HvRv
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
da, to ti nažalost nije moguće...
NOOOOOOO... I tako padne moje misljenje o motoroli... Ja sam inace cjepidalaka sto se takvih stvari tice i takve sitnice me jaaaako nerviraju. Eh steta sto nemam para za SGX75, sto god ljudi pricali o Siemensu meni je njihov soft bio naj User friendly.. Tako sam otpisao Nokiu zbog izvjeca kojeg ne mozes odmah otvorit..Izvorno postao CyberLord
pa čekaj... meni kada dolazi poruka od bilo koga, uvijek mi jedna melodija svira!
Ili ja ne kužim ili nisam čist....
Valjda oboje pomalo![]()
Nope. Mozda je onda prob u softu. Bas sam sad jos jednom provjerio i nije. Na kontaktu na kojem imas odredjeni Ringer Id ce sti svirati ta melodija a ne melodija Poruke.. 8(Izvorno postao GoGs
a ti si u imeniku dodjelio favoritima (s kojima si stalno u kontaktu) da ti svira posebna melodija ili?Izvorno postao HvRv
DA. I ne zelim da mi ta melodija svira kada dolazi poruka jer je iritantno da mi melodija poruke svira 2 min.Izvorno postao GoGs
hoćeš da ti poziv bude ta melodija, a poruka ne? ako na to misliš, onda ne možeš.....Izvorno postao HvRv
Ma najbolje je u stilovima nariktat i ne patit se sa tom posebnom zvonjavom... Osobno, ja to nikad nisam koristio.....
A nista onda.Izvorno postao GoGs
A jel mozes kak nariktat melodije po grupama, VIP ,private i to?
nisam siguran jel to još nisam probavao.... probaj pa vidi...
Bookmarks