Nekoliko dana imam SLVR L7 (vodafone) kupljen u VIP-a i ima nekoliko stvari koje me muče. Nemojte odmah napadati da nisam dobro pogledao po forumu, jer sam instalirao i P2K drivers (i tools), ali mi sučelje baš i nije najintuitivnije.
Shvatio sam kako se ubacuju skinovi pa sam ubacio jedan što sam našao na forumu. Ono što nisam shvatio je recimo što je to mma, što je u kakvoj relaciji s čim, a kako ne želim zabrljat nešto po mobitelu radi nekoliko sitnica, molio bih da mi netko objasni:

1. Kako ću maknuti Vodafone ikonu s desne strane? Želim imati meni da odaberem nešto što želim, ili barem da nekakvim programom namjestim tamo što hoću

2. Čini mi se da se ne može podešavati razne opcije po pitanju interneta (homepage i sl., kao na Nokia telefonima koje sam do sada koristio), pa bih volio da se i to može promijeniti. Preferiram da mi se ta opcija otključa u meniju iako bi bilo dovoljno i da s nekim softwareom to mogu riješiti

3. Pobrisao ili sakrio bih i one puste linkove na internet, jer su po svim živim menijima. Naprosto iritira

4. Želim uključiti opciju diktafona jer znam da taj telefon to može

5. Treba mi normalni user guide (a ne onaj retardirani Vodafone "user guide")

6. Čemu služi botun na vrhu telefona?

Dakle, nemam se namjeru baviti unlockom i nemam pojma čime, nego samo želim da ovaj telefon funkcionira normalno, bez ovih Vodafone ograničenja. Iz raznih stickya i po forumu i nisam baš uspio naći ono što mi treba, jer je ovo uostalom i novi model. Većina vodiča za ovo i ono podrazumijeva nekakvo predznanje o Motorolama, a meni je ovo prvi (ne i jedini) forum koji sam posjetio.

Nadam se da će netko imati strpljenja pa da se uspijem riješiti barem većine Vodafone opcija i zamki po telefonu, pa unprijed zahvaljujem na trudu

pozdrav,

Shegac