Za šta služe ti patchevi?
Samo za informaciju. Dva patcha koja sam skinuo sa Siemensmanie "ubijaju" CX 70.Bar, meni. Ako netko ima drugačija iskustva, neka javi.
Radi se o patchevima SuperNet v.013 i to za v.43 i v.50 i Toggle Provider String za v.50. Nakon stavljanja jednog i drugog mob samo napravi BEEP. Uklanjanje tih patcheva riješava problem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za šta služe ti patchevi?
dodaci FWu, poboljšavaju, otkrivaju funkcije telefonaIzvorno postao Ba®t
Ako misliš na gore navedene, SuperNet ti pokazuje signale 6 najbližih baznih stanica, a toggle mijenja prikaz glavnog ekrana. Ne znam točno kako, ne kužim toliko češki![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma znam šta su patchevi, pitao sam za ova dva gore!
Hvala!![]()
Evo, ja bi dodao da meni na CX70v50 patch 'Main screen accelerator' isto ubija mob(beep), ali neznam s kojim je patchom u svađi(možda samo sa sobom), jer ih imam sad oko 15tak u mobu!![]()
Ako te baš zanima s kojim je u svađi, vrati ga natrag i makni neki drugi, pa probaj. Naravno poslije svakog neuspjeha ideš iz početka. Makneš patch za koji si siguran da nije dobar. Uključiš mob, vratiš patch koji si probao, pa opet staviš problematičan i tako dok ne nađeš koji se ne slaže s ovim koji ti stvara probleme. Ili ne skužiš da jedino taj stvara probleme![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma znam jaa to, a neda mi se zezat s tim!
Pozdrav!
Bookmarks