Ja ne znam šta bi vi ljudi htjeli. Pa bolji smo od Burkine Faso.
Sad ozbiljno. Informatizacija društva je proces. Proces koji traje i nebulozno je očekivati od zemlje s GDP/cap 12.000 $ informatiziranost skandinavskih zemalja čiji GDP/cap prelazi 30.000. $
Znači samo po sebi je logično - no bucks, no Buck Rogers.
Treba imati na umu da je Hrvtaska 1989 bila u Europskom vrhu što se tiče informatizitranosti i brojem kompova po glavi stanovnika, čak iznad Slovenije.
Ostatak Jugoslavije nije potrebno ni spominjati.
Dakako da se tadašnja situacija ne može uspoređivati s današnjom jer je sve napredovalo, od procesora, do tipkovnica

Još se sjećam svog ZX spectruma s gumenim tipkama i Comodorea 128, koji je tada (kad sam išao u srednju) bio vrhunac tehnologije.
Sranja koja su nakon '90 uslijedila, napravila su svoje. Zadnjih 5-6 godina sve to ide naprijed i dovoljno govore podaci o broju prodanih PC-ja nakon 2000. Tranzicija je praktički počela 2000. godine.
Nemojte očekivati da svi stanari u zgradi imaju komp, niti od onih koji imaju da znaju raditi u Photoshopu ili nedaj bože u PHP-u

.
Znam nekoliko poslovnih ljudi u npr. Austriji koji sve šta znaju na PC-u je upalit knjigovodstveni program i eventualno uvalit muzički CD.
Dakle, nije sve tako crno, kao što na prvi pogled izgleda.
Bookmarks