Koliko vama ljudi traje baterija na W800i koji ga imate?? Evo meni treci dan vec i baterija mu je na 53%??
Koliko vama ljudi traje baterija na W800i koji ga imate?? Evo meni treci dan vec i baterija mu je na 53%??
Ja imam d750i (a oni su isti) i traje mi dva dana kad stalno slušam mp3 ili igram igre,a kad ne i do 4 dana
meni na w800 oko 2 dana jer stalno razgovaram i igram igrice a koji put i po 3 dana kad malo manje pricam
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
Ja imam k750i,meni baterija traje 4 dana kada ne koristim puno,a kada igram igrice onda 3 dana.
Kad sam živčan i stalno nešto prčkam onda dan i pol
A normalne upotrebe 3 dana(mp3, sms, zvanje, kamera)
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
meni negdje 2-3 dana, a dosta pricam i saljem poruke
iPhone 5s 16 GB
vidim da se tu mijesaju baterije za W800/K750 pa sam promijenio malo naslov
iPhone 5s 16 GB
Sta ga ti drzis u ladici i svaki dan samo provjeravas koliko mu baterija traje?Izvorno postao Bare_st
![]()
Moja traje oko 3dana umjerenog koristenja, ali nekad ju znam i za dan ispraznit do kraja!
Meni drzi 4-6 dana, uz 20-30 min. razgovora dnevno, malo slikanja, poruka, i svega ostalog.
PREDATOR
Evo 4-dan baterija na 32%, i ne ne držim ga u ladici "umjereno ga koristim"![]()
meni takoder traje baterija po 3 dana, sam imam pitanje dal je lose ako npr mob stavim na punjenje preko noci a on je na 20% bat.. ???
Ne bi trebalo biti ništa loše, bitnije je da si formatirao bateriju na početku. Ipak dobro ju je s vremena na vrijeme isprazniti do kraja.
PREDATOR
ok hvala, eto to mi je 2 ili 3 put da sam ju do kraja ispunio da ono nije se ni mobitel mogao upaliti...
e da jos nesto neznam dal ste primjetili di je port za IC kada vam je mobitel prazan tj kad je zgasen i baterija je mrtva prazna onda dok drzite gumb za paljenje taj port onako upali se pa se ugasi neznam to sam slucajno skuzio.....
@mayrox
Koji firmware imas? Bilo je i s tim problema, i najnoviji je rijesavao
iPhone 5s 16 GB
inace maxroxhehe
ovak imam R1AA008... kolko znam to je zadnji kaj ne ?
da to je zadnji, onda ne znam, odi u servis ako imas garanciju. Nista te ne kosta, jel vidim da si iz ZG![]()
iPhone 5s 16 GB
Pa sto je to neka greska ... ? sto se tice garancije to imam ... (nije ducan)
@Bare_st i predator
Koliko puta u tih 6 dana ste ga spajali na komp?
Ja mob koristim na bluetooth ne koristim kabel evo 5. dan baterija 4% sad ce uskoro "riknut" tj. ugasit ce se pa cu ga stavit punit znaci traje 5 dana u mene![]()
Sat vremena je vec na 4%![]()
E i da sto sam vidio u gornjem postu za Infrared port da u njemu neka crvena lampica,LED-ica ili nesto gori kad je prazna baterija.....
@Bare_st
Sve super, samo bilo bi još i bolje da koristiš "Edit" na ne pišteš post za postom...
pa decko ipak ima 14 god sam ne kuzim odakle njemu 300€za taj mobitel ili su mu starci tolki bogatuni da su mu ga dali ili kaj, ja sam svoj stedio 5 mjesecihehe
daj mi samo reci kolko traje prosjecno punjenje da od 0 - 100% ja za 2h napunim tako jel moze i manje ili ?
Evo jedna slikicaIzvorno postao maxrox
![]()
meni drzi jedan dan na k750,ali je stvarno ekstremno koristenje.nekad ga punim dva puta u danu i zadovoljan sam.
Bookmarks