pa ako se slika vrati u normalu kad prtisneš kameru, onda se kamera vjerojatno malo odvojila...
ja bi to odnjeo nekome u servis da rastavi mod, i da "uglavi" kameru, tj da ju bolje stisne, jer očito gubi kontakt...
Mobitel funkcjonira fenomenalno, ali prilikom paljenja kamere pojavi mi se samo crni ekran kao da vrata od kamere nisu otvorena, a sve ostalo funkcjonira. Znači mogu slikati,snimati ali se ništa na ekranu ne vidi i ne ispada nikakva slika. Folija na kameri nije sakrila leću, tako da nisam pametan šta bi moglo biti. Uz to kad prstom pritiskam po kameri slika se vrati u normalno i sve je ok.
Živi danas, tko zna šta će biti sutra!!!
pa ako se slika vrati u normalu kad prtisneš kameru, onda se kamera vjerojatno malo odvojila...
ja bi to odnjeo nekome u servis da rastavi mod, i da "uglavi" kameru, tj da ju bolje stisne, jer očito gubi kontakt...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I ja mislim da ti se samo kamera malo odvoila od kantakata svoih. Jel ti mozda ispao mob pa su to posljedice?
Definitivno u servis, kao sto i ostali kazu, vjerojatno negdje gubi kontakt pa te zeza....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
imam i ja isti problem, pa kad riješiš molim te napiši o čemu se radi točno
Imao sam ljubavi velike i male živio sam burno radio skandale
Rješio sam problem u servisu.
Možete ukloniti ovaj post
Živi danas, tko zna šta će biti sutra!!!
daj pliz napisi koji je bio kvar na telefonu da i ostali znaju sto napraviti ako im se ovo dogodi....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks