kaj, sad si dobil pa se ides hvalit okolo...
moj osobni rekord je 3500 kn
kaj, sad si dobil pa se ides hvalit okolo...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da se pohvalim 253,49kn..što i nije loše za ulog od 10kn..
..a baš me je išlo taj dan...i na lotu 7/39 sam imala 4 pogodka...što je iznosilo 18,30 kn ..haha
...nikad se kladio, a nadam se da i neću...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tak nekak točno jučer na talijanima
jednom najvise 1200 kn a sveukupno oko 5000-6000 kn
iPhone 5s 16 GB
Negdje oko 400 kn, iako se ne kladim cesto. Jednom sam pao na jednome za 4000 kn, Belgija Tunis, ja igro 1 bilo 1:1. Na tome listicu sam pogodio Hrvatsku protiv Italije![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
postoji topic 'prva forumska kladionica', nekako mi se cini da ce se i ovdje pocet predlagat utakmice i tipovi sto bi stvarno bilo bezveze jer ono je dosta cvrsti topic.
link http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=275665&posted=1
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a ste vidjeli frajera koji je uložio 200.000,00 kuna i dobio na jednom paru 1.200.000,00kn, i rekao svojima da ulože sve što imaju i svi zajedno dobili 2 milijuna..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ja sam dobio 983 kn....mislim ,stari uplatio a ne ja....
igrao 10-tak puta svaki put uložio 5 kn najviši broj 65 000 kn najniži 2XX
dobio cca -(minus)50kn
Negdje sam na malom dobitku, a najviše sam dobio oko 640 na sistemu 2 od 7
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
meni 375 za 10kn na 14 parova samo sigurni
Ja na sigurnima nisam nikad ni lipe dobio
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
vidim da se male cifre spominju pa da i ja napišem, pred nekih 4-5 god dobio 370Kn na uloženih 10Kn, a igrao svega desetak puta možda i manje od onda ništa. to mi je frend predložio njemu je to išlo sam nebi ništa pogodio, tako da ne igram
mog starog newcastle u sezoni 2003 srusio za 30000, ja i stari smo buljili u teletext svih 90 min u kojima je newcastle vodio kako bi na kraju ispalo 1-1
evo najfriskije- ulog 300 a dobitak je trebo biti 2050 il ****** shebala me barca-..mutavi ronaldinjo..
A koliko ste dosad ukupno uplatili? Jel netko broji uopće?
Kod mene ista situacija.Izvorno postao Eminem
Testis unnus, testis nullus!
A vi znate da je to isto oblik ovisnosti...?
...samo provjeravam...
Ja "vodim knjige" o tome, u 2005. 144 uplate po 10 kn i 3 uplate po 20 kn...........ukupni dobitak u 2005. iznosi 2100 kn. Najveći pojedinačni dobitak je bio 645 kn.Izvorno postao Drug Mile
1400 kn najviše, s time da sam dobio jedno 4 ili 5 puta po od 1100 do 1300.
a sitno ne brojim koliko sam puta dobio. sveukupno negdje oko 12000 kn...
ali ne stavljam po 5 ili 10 kn, nego 50 - 100, pa kad se zalomi onda se zalomi!
S time da sam u debelom plusu!
ali se može biti i u velikom plusu uz malo znanja i sreće... jedno bez drugog ne ide...
Ma ja mislim da je tu znanje malo i precijenjeno,Izvorno postao GoGs
![]()
Bookmarks