imaš file audio_cfg?Izvorno postao Tito Puentes
Znači radi se o onim tipkama sa lijeve strane telefona s kojima se može podešavati jačina melodije zvona dolaznog poziva... Kad ih se pritisne one proizvode onaj iritantan zvuk poznat još od motorole v300...
Znam da sam mogao ugasiti taj zvuk na motoroli v525@v600 editiranjem gaima ili seem-a (ne sjećam se više - samo znam da sam to napravio) pa me zanima na koji način se to može napraviti na e1000?![]()
Svi smo mi u krastavcu...
imaš file audio_cfg?Izvorno postao Tito Puentes
imam... u /a/mobile/system/... i kako da ga mijenjam?![]()
XVI32 čini čuda kada je to u pitanju, no jedini je problem što još ne postoji mapa koji bit čemu služi...Izvorno postao Tito Puentes
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
evo ti, editiran...
*password je web adresa foruma
Hvala ti...Ovo što sam tražio radi... A po čemu je taj file još drugačiji od originala?
edit: hmmm... mislim da je nivo zvonjave od 1 do 7 jednak... silent i vibra radi kak se spada, ali na koji god nivo od 1 do 7 stavim melodija je jednako glasna? Ima li lijeka tome?
Zadnji uredio Tito Puentes : 09-04-2006 u 21:44
Očito postoji...Izvorno postao Inovator
![]()
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Vratio sam stari cfg file i sve radi ok... Vratio sam editirani i opet isto... sve melodije u svim stilovima zvona zvone jednako glasno bez obzira na postavljenu jačinu...Izvorno postao Tito Puentes
![]()
Bookmarks