Samo Memory Stick Duo (Pro), koje idu i u SE uređaje, ali i u fotiće.
U biti znam da je to sigurno, a za ostale ne znam.
Imam jednu nedoumicu, želio bih kupiti digitalni fotoaparat u koji idu kartice koje su kompatibilne sa mobilnim uređajima - ima li toga?
Znam da ide MMC pa ja novija SD i da su ono ostalo varijacije MMC-a, ali idu li one u fotiće?
Inače ideja je kupiti 1 GB karticu i onda je šamarati iz uređaja u uređaj.
Koja kartica bi bila najbolja za tako nešto - da je kompatibilna sa većinom mobitela i digitalaca (naravno uz prilagodnike)?
![]()
095/80-62-633
Samo Memory Stick Duo (Pro), koje idu i u SE uređaje, ali i u fotiće.
U biti znam da je to sigurno, a za ostale ne znam.
I u Sonyjeve kamere
moja su iskustva SD kartica + digitalac + motorola
abdbda
e1000 ima micro SD uz koju se dobije adapter za SD koju koriste neki fotici... 256mb u hg-spotu 199kn, cisto za orijentaciju.
Zadnji uredio BM0021 : 28-02-2006 u 15:56
U nove Nokie su počeli stavljati miniSD, koje bi uz adapter trebale raditi u fotićima koji primaju SD kartice. Kako Mobyy kaže, MS Duo sigurno ide, al moraš nabavit SE mobitel.
Testis unnus, testis nullus!
Istu stvar i ja mozgam, kupujem digiphoto i bilo bi bezivezi imati dva standarda u kući. Digi će biti Sony sa Pro memo karticom
Ljudi dajte mi recite ako neko zna razliku između RS-MMC i RS-MMC DV?U biti zanima me da li od nokie 6670 koja ima RS-MMC DV karticu ide u Siemens SX1,i obrnuto?
...rasprava već vođena o tome - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12576 ...Izvorno postao sfreak
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vidim da imaš nokie u koje ide mmc kartica pa moraš izabrat neki fotić s mmc karticom i važno ti je da kartica radi u mobu jer na fotiću većinom rade i obične mmc kartice nemora ti bi rs dv,al uzmeš rs dv mmc 1Gb pa je imaš dugoročno kad budeš uzeo neki noviji tel. za koju godinu radit će ti ta kartica u njemu i namiru si.
Bookmarks