1. Brzina je ta koju ti odrediš, ovisi o driveru. Največa moguća je 115 kbps. Za optimalan rad, bez prekida stavi na 38400. Što ide brže veza više puca.
2. v 5.53.0 - Koliko ja znam
1.
KOja je brzina IC porta za medjusobnu komunikaciju PC - Nokia : 38400;57600;115200 ? ili mozda nesto drugo mi niej u redu pa mi se ne moze ostvarirti konstantna veza tel - pc
2.
koja je zadnja verzija SW, iam 5.27 pa me interesuje dali vredi (nadam se da da) stavljati visu pod uslovom da ima
POzdrav!
1. Brzina je ta koju ti odrediš, ovisi o driveru. Največa moguća je 115 kbps. Za optimalan rad, bez prekida stavi na 38400. Što ide brže veza više puca.
2. v 5.53.0 - Koliko ja znam
znaci i pak da podignem na 5.53
hvala
Pa ne znam jel se isplati.
Evo: odradjeno!
5.53.0
MOje zapazanje: brzi i stabilniji za 20%
a gdje si to obavio? u mobisu? koliko para?
Ako pogledaš lokaciju.. Nebih rekao da je u Mobisu![]()
hehe, ne čitam tak detaljno usere
da ne otvaram novu temu, zanima me da li se na 6600 mogu staviti neki drugi tonovi za primljenu poruku, ili se mogu samo tvornički koristiti?????
Ma možeš stavit koji god svoj ton želiš, osim MP3-ca, a i za njih imaš software-sko rješenje! To podešavaš u profilima
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Pa naravno da se može![]()
May the Force be with you.
no pa znam da je noobovsko pitanje, ali nemam pojima o symbianuIzvorno postao Frog
![]()
anyway tnx
Ma samo pitaj, svi smo mi ovdje zbog nekih neznanja i nejasnoća, te da bi svoja znanja i iskustva podjelili sa drugima!Izvorno postao Nono01
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
kad smo vec tu: kako da aktiviram opera mobile? Trazi mi registration key!
nisam jos imo symbian...zanima me, imam na k700 kratku melodiju "got mail,madafaker" u mp3 formatu, jebe me sto k700 nemoze stavljat vlastite melodije za poruku..i sad 6600 moze, ali nemoze mp3formatIzvorno postao Chessmaster
, sad..kakvo software-sko rjesenje...pomoc..??!
bio nekad oglas...
Na 6600 možeš ima mp3 kao ton ako ubaciš program čini mi se da se zove WMA PLUS ima ih još.Izvorno postao dubrava
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ili instaliraš OGGPlay,prekonvertiraš u .ogg format i nema problema.
E a sa kojim programom mogu konvertovati u OGG format?
Ja za konvetiranje mp3 to ogg koristim sound forge 8... mislim da i audiacity može konvertirat mp3 u ogg....
ili JetAudio PLUS,CDDA extractor... itd.
S koje stranice mogu skinuti WMA PLUS za N6600!!!!
Imaš ga na dotsisu ali stranica trenutno nije u funkciji možda ga ja imam moram malo pogledat...Izvorno postao Osvetnik 88
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...pa samo si instaliraj wma/mp3/ogg codec za 6600 i imaš mp3 melodije, tak ja imam samo codec a ne player...
pa to je kao onaj codec od jedno 240kb?!ja sam na dotsisu skinuo neki i nešljaka mi
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks