ako ti treba smartphone n70 je odličan početak,ako si prosječan korisnit k750 če ti biti po mjeri,i na njemu ipak ispadaju bolje fotke.
moja preporuka naravno symbian.
naime, kupili smo u family obadva mobitela i sad imam na izbor koji da uzmem.. koji je bolji? gledao sam specifikacije jednog i drugog, generalno su isti mobiteli, samo sto je nokia symbian, a drugo pitanj ej ekoji od navedenih ima bolju kameru?? nadam se da ovaj topic moze biti ovdje.. hvala
ako ti treba smartphone n70 je odličan početak,ako si prosječan korisnit k750 če ti biti po mjeri,i na njemu ipak ispadaju bolje fotke.
moja preporuka naravno symbian.
paaa, imao sam prije nokiu 7650 ako se ne varam, jos 2003. kupljenu, mislim da je bio symbian os, ali prilagodjen za obican mobitel, tako nekako, i bio sam pre pre zadovoljan... i onda sam ga zakucao u zid jer mi je dosla zuta minuta, i kupio sam k700i koji me poceo nakon par mjeseci razocaravati, prvo nije imao opcije koje je imala nokia, sam telefon je bio katastrofa, otisao mi je joistick, tipke stekaju itd itd...
e sad nezna jel k750 bolji po svemu ili.. jer sta ja znam.. nisam niti prosjecan korisnik mobitela, nit sam neki profivaljda ce n70 posluzit svrsi...
a koja je razlika u kamerama, obadva telefona imaju 2mp????
Hvala!
k750 ima autoforus ,pogledaj slike napravljene s mobitelima pa češ dobit dojam
nemožeš uspoređivat običan mobitel sa smartphonom,ali n70 je zvjer,nečeš požalit.
@medvjed SE ima autofokus koji donosi dosta bolje slike na njegovoj kameri, nije sve u pixelima.
Posto sam imao oba mobitela, rekao bih da mi je bolji SE, ali to je zato jer se nisam mogao naviknuti na Symbian, bio mi je katastrofalno spor, pa sam ga se rijesio.
Netko pametan je jednom na ovom forumu rekao;' Čim si u nedoumici između Symbiana i običnog mobitela, onda je za tebe obični mob.'
Osobno bih bez razmišljanja uzeo N70.
Testis unnus, testis nullus!
pa, meni je osobno najveca mana na SE i bila sporost, neznam jel se to popravilo na k750.. ali... mislim da cu uzivati sa symbianom
hvala puno na informacijama, nadam se da necu fulati s n70...![]()
Bravo međede. Isto tako neko pametan na ovom forumu jednom reče - "Symbian svima, a ne samo njima"Izvorno postao medvjed
![]()
ma kakav k750?!!! Daj čoveče N70 je zver...bez ikakvog razmišljanja!
Jedanput symbian, uvjek symbian
Kažeš i sam da ti k700 nije baš sjeo jer si se navikao na funkcije Nokije.
Prijatelju, isto je i sa mnom. Imao sam k750, čak par dana i p910i, ali Nokiju ne može nitko zamijeniti. To je naravno moje mišljenje.
k750 pravi bolje fotke, n70 uopće nema autofokus, ali ako ti fotografiranje nije na prvome mjestu, N70 je pravi izbor. Bez razmišljanja!
Činjenica je jedna: Oba mobova imaju odlične kamere! Ako jako puno slikaš i svako malo trebaš nešto zabilježit,pa kupi se lepo mali fotič
i n70 je 3g tj. ako si vip možeš gledat rtl besplatno
Izvorno postao Nono01
N70 nema dvojbe ako si bar malo razmisljao o koristenju programa na mobitelu.
Covjece pa N70 definitivno. Zakaj ja nemam tak "tesku" odluku za donositi. Ja ocu prodat il mjenjat D750i (koji je skoro pa isti ko K750i) samo da si symbiana nabavim....
Nemožeš više ukinuli suIzvorno postao Hacker
![]()
Moj izbor N70.
k750.ionako je 6680 bolji izbor od n70.
zasto je 6680 bolji izbor od n70 ?
ja bi bez razmisljanja n70![]()
Ma pusti lika...svoga konja hvali......... N70 uzmi naravno....... a ne priglupi K750i(diot)
Izvorno postao xianfu
Ak je Symbian spor OS ja sam onda budala![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-03-2006 u 18:50
evo, imam gaprvi utisak- predobro.. mislio sam da ce mi biti problema s tipkovnicom, kadli ono jako mekana i jako kvalitetna...
nadam se da vam necu ici na zivce narednih par tjedana dok se ne raspitam totalno oko svoje nove nokie, kako gdje i koje programe koristiti itd![]()
zato sto kosta previse,skripava je i lose napravljena,a 6680 je dokazan stroj i ako nisi znao(a sigurno nisi),najprodavaniji umts smartphone na svijetu.samo zato je preporuka k750i!Izvorno postao Daniel Morales
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-03-2006 u 18:50
K750i je ništa kad ga se usporedi sa mogučnostima koje ima n70.
A osim toga ako ti neznaš čitat,medvjed je reko da ima na izbor N70 ili K750i,daklem 6680 nema nigdje na vidiku, da je reko "koj mob da kupim N70 ili 6680" reko bi mu 6680 i ja ali buduči da ni on sam ne spominje 6680 onda nemoj lupat nekaj kaj nije bitno,ok?
Ma da tu uopće nema dileme, N70 i miran si!Izvorno postao marko6630
![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
znam da je 6680 ne zeli kupiti,ali mu ne preporucujem n70 bas iz razloga sto je 6680 bolji,a kosta dosta manje pa posto je u izboru ostao samo k750,neka uzme njega.Izvorno postao Daniel Morales
N70 naravno. Joystick na K750 ode jako brzo, stvarno očajno
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
evo i od mene glas za N70... prve (stare) nokie sam volio kao svoju mamu! kasnije su počeli brljat sa prvim koji su imali ekrane u boji, ali sad sa N serijom i symbianima su u mojim očima opet dobili reputaciju!
Dakle, nedvojbeno N70
Bookmarks