ovdje nemas kaj razmisljati m55 definitivno, osim ako si veliki sminker
Za koji biste se mob odlučili da ste na mom mjestu. M55 ima puno više funkcija, al mi se izgled ne sviđa, dok A 800 nema baš neke funkcije, ali je izgled zakon. Recite mi svoja iskustva (pošto nisam baš neki super mob freak), ak imate neki od ovih mobova - njihove dobre i loše strane..,......
hvala unaprijed!
![]()
ovdje nemas kaj razmisljati m55 definitivno, osim ako si veliki sminker
Dobra strana Samsunga je da je prelijep a sve ostalo mu je apsolutno korektno.
Ako pak voliš stalno nešto čačkati po telefonu onda će ti M55 svakako biti zabavniji.
Ja bi se odlučio za Samsunga.
M55,100%![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Samsung jedino sto je mozda ljepsi i ima bolju polifoniju,sve ostalo je na strani M55
Ako si gladan pojedi nesto
nacuo sam da se A800 dosta kvari... iako je sada jako povoljan u ducanima... zato, radje si uzmi M55, vise funkcija ti ima, ekran u boji... bolju podrsku... itd...
Nije ni A800 loš!!! Moja cura ga ima i mogu samo najbolje reći o njemu. Baterija joj traje 5 dana funkcije su isto super. Može skoro isto sve što i moj S45i.
Jedino što nema je irda i e-mail ali zato ima poli i imaš hands free u pakovanju i puno puno je ljepši
Tako da ti ja mogu reći da nećeš požaliti ako ga se nabaviš!!!!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
i M55 ima hands free
Ako si gladan pojedi nesto
i to BEZ slusalica
Ako bih uzimao mob. za duze vrijeme - onda bih uzeo A800 jer ne gubi cijenu tako lako, a i ne bi mi dosadio tako brzo.
M55 je odlican mobitel, hightech dizajna, svidja mi se, ali meni bi to opet nakon nekog vremena dosadilo kao sto mi dosadi i svaki mob. koji imam...
Dok A800 - ima izgled, ali opet meni taj izgled dosta znaci.
She is my sin...
pa prije bi ti dosadio a800 nego m55 jer ima puno vise funkcija
Ma znam ja to, ali opet izgled je izgled. Meni nije jako vazno da je mobitel nabildan raznoraznim funkcijama - bitno je da ima izgled takav da cu ga svaki put kad ga pogledam htjeti uzeti u ruku i malo protipkati po njemu.
M55 je zaista bolji mobitel od A800, to je istina. Ali nije za one kojima mobitel znaci kao i odijeca
Dobro...vise nisam takav... Sad sam shvatio da mi je moj S45 savrsen za moje potrebe.
Dakle, moj izbor bi bio A800...
She is my sin...
ja sam još uvjek 50-50. nemogu se odlucit, pa necu kupovat do pocetka 9 mjeseca (a tad će im možda i cijena past za koju kunu).
ma tu se nema sta razmisljati po mojem, a800 je cista sminka i ako i samo ako si veliki sminker kojem netrebaju funkcije ces se odluciti na njega
@zvonimir, a800 ces htjeti gledati, a po m55 ces htjeti prckati
@Coma: Moram priznat da imas pravoA i moram priznat da sam ja jedan od Siemens fanova...
She is my sin...
onda M55 definitivno
naravno
Već rečeno,al nije mi problem ponovit:M55 -100%![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma jesi li ti uopće bio probao A800??? Meni se čini da baš i nisi!!!Poslao: coma_zgb
ma tu se nema sta razmisljati po mojem, a800 je cista sminka i ako i samo ako si veliki sminker kojem netrebaju funkcije ces se odluciti na njega
@zvonimir, a800 ces htjeti gledati, a po m55 ces htjeti prckati
jsam ima mi ga frend iz razreda sa kojim sjedim, kaj mislis kaj radim pod satom
Ja bi izabrala M55.
OK...ocito da je M55ica pobjedila.
Moje misljenje - zasluzeno pobjedila!
She is my sin...
m55
Forumaš godine :)
ok uvjerio si me!!!Poslao: coma_zgb
jsam ima mi ga frend iz razreda sa kojim sjedim, kaj mislis kaj radim pod satom
@coma
sta kaze tvoj frend s kojim sjedis o A800?
Bookmarks