moguće da je u tome problem...
oni mobiteli sa preklopom ti i nisu baš neki...čuo sam da se brzo kvare...
Događa mi se posljednjih dana kada primim SMS, rasklopim mob i stisnem Pokaži,ali mob prebaci na čisti ekran kao da sam stisnuo crvenu slušalicu.
Problem br.2-ponekad se mob zamrzne, odn. kad ga otklopim, ne reagira na nijednu tipku,čak ni na onu za gašenje pa moram izvaditi bateriju i uključiti ga.
Sad, čitao sam da skoro svi preklopnjaci imaju većih problema baš zbog tog otklapanja-zaklapanja...
Mob je bio zaključan na TELE2, pa je otključan. Može li to biti problem?
moguće da je u tome problem...
oni mobiteli sa preklopom ti i nisu baš neki...čuo sam da se brzo kvare...
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
E, pa tako sam i ja čuo, jer nisam do sada imao preklopnjake.
Samo ne znam koji su to problemi i je li moja 6170 u sličnim problemima?
pričekaj da naiđe neki iskusniji koji će ti to znati reći jer ti ja ne mogu pomoćiIzvorno postao Mobyy
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
koji softver imas?
mislim da je taj baugovit.
javi se na PM.
imas garanciju?
Imam, ali mob je otključan, a i gledao sam na kutiji-piše uvoznik Mobis za TELE2.
Vjerojatno je ova iz "kolekcije" zaključanih Njoka, pa se bojim da će mi proći ono "nije niti bila zaključana" ako je pošaljem na servis.
verzija je 3.25, 18.08.05.
šričali smo na fon da ga mozes možda proturiti pod "nije zaključan"
najnovija ti je 3.26.
3.29 je zadnja verzija, barem na mom supportu.Izvorno postao khideg
@Mobyy ovaj koji imaš NIJE poznat po bugovima. Gotovo sigurno je problem u preklopnom mehanizmu, konkretno u prekidaču
A, jesmo pričali, ali mi je bed da me proglase "lašcem".U biti to i jesam.
A, ne vjerujem da je nešto revolucionarno popravljeno u verziji 3.26.
Da je 4.26, možda...
@Inovator-što predlažeš? Da ga pokušam proturiti u Mobisu kao "nije bio nikada lockan"? Misliš da prolazi?Izvorno postao Inovator
Izvorno postao Mobyy
tu se opet varaš, Nokia ne izbacuju verzije samo tako, već je u svakoj neko poboljšanje...
i verzije ne rastu tako brzo kako ti očekuješ, za tvoj mob nikad neće doći do broja 4 recimo
ma razumijem te...pa ne znam bas da se nesto drasticno promjenilo ni u 3.29?
ne znam..
Izvorno postao Mobyy
male su šanse da će ti uopće provjeravat, vjeruj mi.
ako pak budu, vuci se na to da nemaš blage veze o tome, koristiš samo jednu karticu!
A, sori, ravnao sam se po starim modelima, npr. 6210 je imala verzije tipa- 3,45-3.8,4.5,5.0 itd., pa sam mislio da je i sada tako.
Bookmarks