ClearVue presentation a moj savijet ti je da si skineš clearVue office(sadrži ClearVue Presentation, Document, Worksheet te PDF)
Koji prog mi može otrvoriti .ppt fajl a da ga ne konvertira u neki drugi format?
WM 2003 SE
ClearVue presentation a moj savijet ti je da si skineš clearVue office(sadrži ClearVue Presentation, Document, Worksheet te PDF)
Jedan mali off, nadam se da se nitko ne ljuti; pa ja sam mislio da na Windows Mobile uređajima word, excel i ppt preglednici dolaze ugrađeni?
Testis unnus, testis nullus!
dolaze word i excel ali su jako loši te je ovo bolja solucija. Koristim sam ClearVue office pro i više nego sam zadovoljan, možeš ga spojit sa projektorom i držat prezentacije
Isprike zbog off-topic-a, ali zna li netko postoji li neki slican program za Palm OS (osim Documents To Go)?
Kako bi MDA Compact spojio sa projektorom, pa za to ti treba S-video, ili onaj RGB kabel kao za monitor.Izvorno postao Skyward
![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
preko mini usb kabela koji dobiješ s njime. projektori imaju usb priljučenje sa uređajima, sppjiš ha sa compactom i u clearvue klikneš external video
Bookmarks