a zasto to radis? pa izgubit ces garanciju (ili si je vec izgubio ako si otvarao i skidao sarafice). Bolje ostavi i ne diraj. ne isplati se gubit garanciju
Bio sam u t-centru jer mi je mobtel pun prašine i hoću da je očiste no oni su se nasmijali da to nije moguće i da napravim sam, te sam otišao pun srama pa me zanima kak se može skinut maska sa d750i ja skinem one šarafiće ispod baterije ali dalje neznam neću ništ na silu da ne strgam
molim pomoć![]()
There are no shortcuts in evolution.
a zasto to radis? pa izgubit ces garanciju (ili si je vec izgubio ako si otvarao i skidao sarafice). Bolje ostavi i ne diraj. ne isplati se gubit garanciju
iPhone 5s 16 GB
ne znam dal ćeš shvatit ali me ta prašine živcira i ne mogu je gledat
trebam neko rješenje
jedino rjesenje ti je da ga odneses u Electromagic u ZG
iPhone 5s 16 GB
Potrudit ću se jer mi se neda ić u zg
Da idi u Elektromagic,pa ce ti oni očistiti.Nemoj dirati ni otvarati mobitel,gubis garanciju,slažem se sa imaticem
Ako želiš , mogu ti poslati članak o skidanju maske i rastavljanju cijelog moba. Imaš i fotke tako da ako si imalo vještiji sa alatom nije problem za napravit! Javi mi svoj e-mail na PM.
evo poslo sam ti mail
SAd sam probo to napravit ali nemam s čim skinut one "zvjezdaste" šarafiće na dnu
Otidi kod urara, oni imaju takav pribor s kojim mozeš otvoriti mob.
PREDATOR
Za početak, nemaš se ti šta sramit pred smradovima iz T-mobile-a, oni se imaju sramit zbog svog načina ophođenja prema svom korisniku, rekavši ti da si to sam napraviš, a imaju se sramit i zbog neznanja kad su ti rekli da to nije moguće napravit. Mislim, halo!? Pa naravno da se svaki mob može otvoriti!Izvorno postao nix1001
Sam nemoj otvarat nikako (ako imaš garanciju), jer možeš napraviti više štete nego koristi. Recimo, za čišćenje prašine ti je potreban kompresor, to se ne radi s krpicom, jer bez obzira na to kako je krpica mekana, ekran je s unutarnje strane užasno osjetljiv na ogrebotine (višestruko nego vanjski dio ekrana), tako da će ti nakon brisanja krpicom gotovo sigurno ostati sitne i iritirajuće ogrebotine¸. Što nema smisla, s obzirom da imaš garanciju i da čišćenje od prašine garancija pokriva. Tako da ti fino s garantnim listićem odi u EM (vjerojatno je garantni listić upravo od njih, bez obzira što je mob kupljen u T-centru) i nek ti ga oni očiste. Usput nek ti stave i novi soft. Dogovori se s njima za termin prek telefona ako hoćeš, pa nećeš niti morati ostavljati telefon (što obično bude ako je gužva), nego će biti gotov dok kavu popiješ.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ok dobro da si reko da ha ne otvaram jer skoro jesam odnjet cu ga u
EM
Hvala![]()
![]()
![]()
![]()
ma to skines sam i malo usisavacem prodjes.....![]()
Bookmarks