Pozdrav...
Zanima me koliko dugo traje baterija na 6630, uz, recimo 15minuta razgovora i 2-3 poruke dnevno??
A koliko bi izdržala ako bi razgovarao oko 30-ak minuta dnevno?
E sjetih se još: koliko traje baterija ako se samo sluša mp3?
Hvala
Pozdrav...
Zanima me koliko dugo traje baterija na 6630, uz, recimo 15minuta razgovora i 2-3 poruke dnevno??
A koliko bi izdržala ako bi razgovarao oko 30-ak minuta dnevno?
E sjetih se još: koliko traje baterija ako se samo sluša mp3?
Hvala
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U prosjeku, od jednoga dana do dva (možda malo preko 2 dana). Bar je tako meni trajala.Izvorno postao Ićo
Za ovo će ti trajat više od dva dana, možda čak i tri. ako ne budeš puno prćkao po njemu.Izvorno postao Ićo
EDIT. Još par savjeta da batreija duže traje.
"brightness" ekrana uvijek stvai na 75%, ne na ful.
BT drži ugašen.
Gasi po noći kad ne koristiš. (neki se neće složit, ali moja su iskustva pozitivna)
Meni je brightness uvijek čak na 50%.
Ovako, BT ti može, a i ne mora biti uključen (po mojim mjerenjima, ne igra veliku ulogu)...
Hvala...
Ma "brightness" mi može bit i na 20% samo da vidim šta piše, jer u zadnje vrijeme nisam ni imao osvjetljenje ekrana...
BT mi je uvijek isključen, osim kad nešto šaljem, tak da nema problema...
Još jednom, Hvala...
PS: Po noći nikad ne gasim mob, jer se tad dopisujem...
Još samo jedna stvar: Da li se baterija trebao "formirati" kad je nova... Tj ono puniti par puta do kraja i ispraziniti do kraja?? Da li nakon takvog "formiranja" baterije, mogu ju puniti kad mi padne napamet ili?? Da li joj smeta ako ostavim mob da se puni preko noći?
Znam da za tim "formiranjem" baterije nema potrebe, ali neki kažu da onda duže drži...
Bilo je razgovora na temu formatirati bateriju po 16 sati ili ne.
Mislim da bi ipak trebalo prva dva puta ostaviti da se puni po 16 sati (isprva je do kraja isprazniti).
Kasnije možeš puniti koliko hoćeš i kad hoćeš. Nema veze ostaviti po noći.
Jedna BITNA NAPOMENA- dok se mob odn. baterija formatira, nemoj da ti je mob uključen.
Moja drži uz gore navedenu potrošnju, 48h,
dok uz svakodnevni razgovor od 1:30h stavljam je punit svaka 24h
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
da ne otvaram novu temu, koliko odprilike traje baterija od 6600???
s time da se dnevno razgovaram recimo 10 min, ali dosta poruka šaljem
Približno isto kao na 6630, sad opet ovisi koliko je stara.
kupil budem ganjc novu! a jel važno jako onih prvih 3-4 punjenja? nešto sam načuo da trebam puniti mob prvih nekoliko puta čak 16 sati i da mora biti ugašen! istina???Izvorno postao Drug Mile
Ja sam imao godinu dana staru 6600, i uz takvo korištenje koje je naveo Nono01, trajala je 2 dana, možda i malo više...
Da! Pročitaj odgovor od Mobby-a!! Ja sam u prvom postu postavio isto pitanje, i odgovor ti je odmah ispod...
Bookmarks