Jeli tko radio full backup sa K750 ? Znaci sve moguce na telefonu da se backupira na komp.
I jel tko probao spremati SMS / MMS poruke na komp pa ih kasnije pregledavati ?
Jeli tko radio full backup sa K750 ? Znaci sve moguce na telefonu da se backupira na komp.
I jel tko probao spremati SMS / MMS poruke na komp pa ih kasnije pregledavati ?
Ja sam slično radio sa k700. Imas program floAt's Mobile Agent kojim pregledavaš sve na mobitelu, možeš slati sa mobitela na komp ( i obrnuto) slike, melodije... Imenik isto možeš cijeli pregledat, a poruke spremi u samomo programu, pa ih možeš kopirati u word, notepad...
Samo nisam probao dal taj program radi sa D/K 750i...
Nadam se da sam ti uspio pomoći...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Radi dobro, ali mislim da poruke ne mozes vratiti natrag u mob kad ih izbrises.
Forumaš godine :)
Da poruke (SMS i MMS) se ne mogu vratiti nazad u mob... Mogu se poslati jedino (koliko ja znam) slike, melodije, teme i video.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ok.. thanx ... probati cu pa javim kako je proslo..
Nije mi bas najbolje radio... mobitel je prepoznao ka 'Unknown 56000', bateriju mije prepoznao da je pun 50% (iako sam 2 sekunde prije napunio do ibera), nisam mogao ni porukama pristupiti ni kalendaru, nicemu... jel ima neka dodatna caka koju sam zaboravio ?
si stavio sve update fileove? Imas mislim na Help - Update i skini sve sto ima za njega. Cesto budu update puno veci od programa
iPhone 5s 16 GB
Nisam.. Imam modem vezu pa nisam sve skinuo.. ali cu morati koliko vidim.. javim kako je proslo..
Bookmarks