Ljudi, jel samo meni sporo učitava imenik i poruke sa Tele2 SIM-a ili ? U mobu nije stvar, VIP-ovo radi bez problema. Koji su nam to SIMove uvalili ? 16k ?
Ljudi, jel samo meni sporo učitava imenik i poruke sa Tele2 SIM-a ili ? U mobu nije stvar, VIP-ovo radi bez problema. Koji su nam to SIMove uvalili ? 16k ?
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
meni je sve u redu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne kažem da se vuče baš jako, ali je sporije od VIPove kartice.
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Kartice vjerojatno jesu neke starije generacije no meni radi jednako brzo kao i VIP-ova.
radi super i nemam problema.
Nekad moze biti do mobitela, recimo meni je Tele2 kartica jako lose radila sa Samsungom X100 dok s Sony Ericssonima radi izvrsno.
Meni takodjer na SE K750 radi brzo!
tele 2 kartice su neke lose kvalitete to je potvrdeno...
Ne bih rekao da su lose kvalitete, mislim da se radi o starijoj generaciji SIM kartica.
meni baz problema radi, jedino kad upalim malo duže mi traži mrežu neko vip(nekih par sekundi duže)
ja nemam bas nekih problema isto je kao i kod vipa...recimo sms dobijem nakon nekih 30s a kod vipa je trebalo i duze..(na s45i) bas sam gledao stane 25sms (isto kao na vipovoj prastaroj) na karticu i 240 stavki u imenik...Izvorno postao aksicni
da, isto je jer su to iste serije kartica s jednom razlikom, a to je napon napajanja.Izvorno postao jdabic1
cek postoje 3.6v i 5 v a pretpostavljam da su ove nove 3.6v a one stare po 5vIzvorno postao Inovator
A tek na Panasonicu X700 ... prođe cijela vječnostIzvorno postao aksicni
![]()
Nije ovo za mene ...
Meni tele 2 kartica radi jednako kao i druge dvije, nisam primjetio da je sporija...
PREDATOR
a da možda nemaš spor softver?Izvorno postao nagy_os
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Neznam kaj se kod tebe događa ali kod mene radi normalnom brzinom kao VIP i SIMPA![]()
![]()
![]()
![]()
Gle, ako ti je vidljivo spora, odnesi tamo pa reklamiraj, mozda je ostecena ili nesto, pa ti daju novu! Btw, meni isto radi odlicno na SE-u.
meni kartica radi čak i brže od Vipove, definitivno (može bit da je razlog to što je vipova punija?!), ali fakat radi brže od Vipove!
meni tele2 kartica vise ne radi, doduse nisam je uopce ukljucivao gotovo dva mjeseca iako sam uredno placao racune (pretplata). jednostavno nece da se ukljuci, isprobao sam je na onom uređaju sto imaju na prodajnim mjestima mobitela prodavac je rekao da ne zna o cemu se radi, ocito nije nikakav mehanicki kvar pa samim time nije mojom krivnjom prestala funkcionirat. kartica je stala na istom mjestu na istoj polici kao i VIP kartica koja jos uvijek savrseno radi.
postoji nekakav obrazac prema kojem se moze narucit zamjenska kartica u slucaju krađe/gubitka/ostecenja itd ali po simpaticnoj cijeni od 95kn. zasto bi ja placao 95kn za nesto sto nisam kriv, a kartica je u originalu kostala 95lp?
Ako ti nisi kriv (u ovo slučaju nisi) zamjena kartice je besplatna.Izvorno postao JuVe
pa nisi lud im davati 95 kuna....Izvorno postao JuVe
Trebali bi ti besplatno zamijeniti karticu, nije tvoja greška što je prestala raduti.
PREDATOR
Bookmarks