Mob ti najviše potroši bateriju kad ga upališ i traži signal.
Tu sam citao da vam odprilike prosjecno svima traje baterija oko 1- 1.5 dana.. a primjetio sam kad se mob gasi tijekom noci ful drzi baterija, inace, evo meni npr tijekom noci padnu 2-3 crtice.. mislim da je to neka greska u softweru, jer se ne iskljucuju pozadinski programi tijekom sleeping moda.. tak nesto slicno se dogodilo i s latopima -windowsi su imali neki bag koji ne iskljucuje USB dok nije u upotrebi, i tako su se baterije ful brzo trosile.. brijem da je tak nesto slicno i kod symbiana.
Mob ti najviše potroši bateriju kad ga upališ i traži signal.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
znam, al ne trosi tolko koliko se trosi tijekom noci
ma jok! briješ...ono to ti vidiš te crtice to ti nikada ne može biti točno! pokazuje cijeli dan da je pun ma lol! izgasim ga navečer i vidi! na pola mi!! ma daaa!
nema to veze nije to nikakav BUG nego ne može se točno ustvrditi koliko je baterija puna!
mama ti sestra!
Svaki mobitel preko noći, ako ga ostavite na stand-by modu, određeni broj puta šalje signal matičnoj mreži da je "živ". To može biti cca jednom u 2 sata.
Tako da uključeni mob preko noći ne poteže previše bateriju.
Za razliku kad je isključen i ujutro se mora prijaviti na mrežu. To potegne dosta baterije.
Osobno, 6630 tijekom 13 mjeseci nisam niti jednom gasio preko noći i držala je do dva dana.
Probajte, samo demonstracije radi, mob isključiti i uključiti 10-ak puta. Skoro čitava batka će se potrošiti u jednome satu.
ja negasim mob preko noći i ak ga neupotrebljavam često izdrži 2 dana,al nevidim zakaj vam je tak to problem punit ga.Najbrže mi posauga bateriju kad slušam mp3.
da al bas sam probao, napunim ga skroz i u jutro se skoro na pola isprazni
Čuj, da ti možda nije problem u samom mobu? Meni se davno znalo događati na 6310 da mi preko noći sa 7 crta padne ujutro na 2. Ako je tako, onda je problem u radijskom dijelu moba...Izvorno postao vjeko
Čitao sam u jednom Mobilu, sad se ne sjećam što je tip kazao, ali uglavnom mora na servis. (radi ti se o nekakvoj greški u radijskom dijelu uređaja, kad mob jednostavno gubi signal ali ga istovremeno pokušava "uhvatiti" i tu ode baterija).
Iako se čini banalno, može biti veoma frustrirajuće.
Odnesi mob u servis da ga oni pogledaju.
Meni 6630 drži uz normalno korištenje, znači 20-30 min razgovora dnevno i par SMS poruka, cijela 2 dana, a to mi je dobro jer me baterija još nije iznevjerila!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
programi koji rade u pozadini najviše saugaju bateriju,npr.neki screensaver i sl.
zeemax
Moja 6600 drži(hvala bogu) skoro tri dana uz aktivnu uporebu ali me zanima dali bi mogla i baterija BL-6C(1070 mAh) ići jer je istoga oblika kao i originalna!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Malo je deblja od BL-5C, pa ti savjetujem prvo da isprobaš-odmah na licu mjesta.
Moguće je strpati BL-6C u N6600, moraš samo napravit par izmjena.
ovdje je sve objašnjeno http://www.metku.net/index.html?sect...6600/index_eng
Ja osobno ne bi to radio jer imam još garanciju na mob, a i garancija baterije bi otišla ako bi to radio.
May the Force be with you.
slicno iskustvo imam i ja..Izvorno postao vjeko
ne gasim mob preko noci i to,al kontam si kad ga punim uggasenog da bat duze traje.
aa...malo je deblja ipak baterija!Izvorno postao Vuki
osobno probao sam utrpat tu bateriju od legice ......hmmm.....e ali ja je nigdje nisam našao za kupiti!!! za sada sam vidio samo kod legice u n-gageu QD
mama ti sestra!
@Frog super ti je link i puno pomaže! GreenCubeIzvorno postao Frog
Izgleda jednostavno! A kaže da produžuje trajanje baterije +3 dana znaći da bi onda mob držao na jednom punjenju 5-6 dana!! WOW![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks