ovako da skratimo znam postupak flešanja i flexanja sa v300 upravo sam probao isti postupak sa v500 na v600 na zaslonu mi nema ništa osim stanj mreže,zvuka i baterije kada hoću ući u meni samo mi zacrni ekran u čemu je problem
ovako da skratimo znam postupak flešanja i flexanja sa v300 upravo sam probao isti postupak sa v500 na v600 na zaslonu mi nema ništa osim stanj mreže,zvuka i baterije kada hoću ući u meni samo mi zacrni ekran u čemu je problem
kazes zacrni ekran??? si probao ponovo flashat mozda flash nije dobro sjeo...Izvorno postao tcrnjak5
jesam dva puta
Jesi probao neki drugi soft?Izvorno postao tcrnjak5
Tako nešta mi se nije dogodilo, ali mi se događalo da sve instaliram i da samo blinkne tipkovnica, a dotični soft dobro radi na drugim mobovima koje sam flashao. Onda sam ponovio flex i mob bi proradio.
Znalo mi se događati da kada stavim LP da se isto dogodi, tipkovnica samo blinkne, opet bi lupio ponovo flex i stvar bi bila riješena.
Kod tebe neznam šta bi bilo, probaj ponovo samo flex, ako neide ni onda, probaj drugi soft.
povratak motoroli :)
ispod crnog zaslonavjerojatno ima sve postavke ali ih ja ne vidim kad mi na vanjskom zaslonu pokazuje propuštene pozive i poruke. PST mi neda fleš ubaciti u mob samo flex da li ima još koji program za ubacivanje fleša osim pst
Zadnji uredio tcrnjak5 : 14-03-2006 u 18:12
adresa programa C:\Program Files\Motorola\PST, o odaberi program po imenu MultiFlashFlex. u tom programu možeš flashati.
Moraš mi reći koji je flash gore!?
ma znam šta se gdje nalazi ali sam saznao da mi trebaju ove stvari
V550/R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_0 5_00_03R_GS RV620T673NZ070_1FF.zip
V550/V620_Core_SE5109AXXXX056.zip
V550/R376_G_0E.65.25R_lang0037_reflash.zip
zna li tko gdje ima živi link sa ovim stvarima
probaj ovdje. Majstore, ako ti imaš v500, a ne v550 za koji flash tražiš, onda imaš problem. Naime, v550 ti je R376, a v500 TRIPLETS
vjeruj mi da ne znam koji je jer je kolega od kojega je ubacio fleš od v600 onaj koji čisti na 7.12 mb i sad je ekran crn a na svim alatima mi stoji da je to leglo dobijam pozive,poruke
Ajdemo iz početka... jel je mobitel V500? Ako je, onda stavi ovaj flash TRIPLETS_G_0B.09.72R_LP0032_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_04 _05R_SE6424AxxT11D4_1FF.
Ako nije, onda stavi flash koji imaš u ovom linku za download!
Ako je v500 i ako se neda flashat ili se neće upalit, onda se javi meni.
sad sam ga zvao kaže da je v550
Mora biti 100% siguran ili mu je mobitel mrtav! Ako je, navedi mi šta si mu sve ubacivao mobitel!? mislim na flasheve ili monstere...
Ček malo. Kak je ubacio fleks od V600 u V550?
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
lijepo... flex gore sjedne, samo što na kraju dobiješ jest mrtav mobitel ili živ mobitel s time da je gotovo neupotrebljiv...Izvorno postao darius
isto kao da je triplets stavljan, nema ti ogranicenja da program odbije..sta mu ponudis sa time flasha a dalje je pitanje da li ce radit...Izvorno postao darius
upravo ga dižem sa R376 javim se za par minuta
radi upravo stavljam LP a kako sada staviti soft.od v620 i gdje ga naći e sada je drugo sranje
boot loader 07.E1
SW Version:R376_G_0E.66.0ER
code corupt
sada neće da ga digne
Zadnji uredio tcrnjak5 : 14-03-2006 u 22:58
to šta si već stavio ti je ujedno v620... naime, e550, v550, v600i i v620 koriste isti firmware sa R376 prefixom...
Drago mi je da radi![]()
non stop mi je sada u bootu jedino da probam ponovno flešat
Neče s tim reflashom. To i meni napravila ta kombinacija. Samo pukni novi reflash i radit če.
koji i gdje da ga nađem
http://rapidshare.de/files/15443495/...flash.rar.htmlTaj meni upalio.
sad ću probat nemoj se nigdje izgubiti šala mala
neda da probam sa RSDom
lol, a koja mu je extenzija?Izvorno postao tcrnjak5
Bookmarks