Trazim ima pet dana link da skinem ovaj film(za one koji ne znaju ovo je 4. dio) i nasao sam dosta toga na p2p programima, megauploadu,itd,itd.
Ali na megauploadu linkovi ne rade, na p2p programima ne mozes dobit slot da skidas,a kad ga nakon 3 dana dobijes ovaj ga makne iz shareda.
I umal ne zaboravi...naso sam dosta linkova na www.mininova.org (usput dobra stranica,ima svasta na njoj) ali kad kliknem na link
pojavi mi se ovo
http://www.birdguides.com/birdnews/u...sp=%27marko%27
Znaci ne pojavi mi se size.
A kad se to desi onda ga ne moze skinut. To mi se nekad desavalo i na megauploadu ali samo kliknem refresh i link proradi, ali ovdje nece.
Pa imam dva pitanja:
1. Kako mogu rjesit to sto mi se desava kad skidam sa www.mininova.org ?
2. Ima li neko link da skinem film? Ako nema moze li ga nac?!
Hvala
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Uh, ne snalazim se bas dobro na torrenima
ja ovdje nigdje ne vidim gdje pise download
http://ts.searching.com/torrent/5153...ey_TUS_Release
Moram li se registrirat?
ja sam ga skinio na dc++ bez problema
radje onda nauci sluziti se torrentima kad vec mislis skidati velke fajlove i filmove..
skini neki torrent klijent (bit tornado) i skini ovaj torrent i pokreni ga sa tim klijentom...lalala...
Aha, sad sam skuzio. Hvala ti.Izvorno postao flOorKilla
Trazio sam na dc++ ali nisam nasao...
Probaj preko Lime Ware-a skinut
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Evo nasao sam i skidam.
tnx
ja nisam nikada pogledao niti jedan iz serije harry potter filmove, hehe.. a o knjigama da i ne govorim...
E vidis, nije da su to dobri filmovi sto se tice radnje, nego ja volim atmosferu, nacin snimanja...harry pottera,kao npr. isto tako volim zbog toga onaj film john deppa, iako mu se sad ne mogu sjetit imena.
Pogotovo ako ih gledas u kinu, ali nazalost u mostaru nema kina vec
godinu![]()
M.M. Jeli ti koristis Pincom?
Pincom the best internet provider (ISP) jes chuka najboji
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Jesam. Dobar je. Jos sad kad su nam flat rate uveliIzvorno postao John Frusciante
![]()
Kako ti nick bude? Igras li CS?
imam sve knjige i filmove...znam znam,dijete u duši![]()
Evo skino,(golemo se namucio oko .wmv formata), pogledo i malo se razocaro, ali to nije sad bitno.
Nego samo da pitam ovo...
Kako to kad sam istalirao #1 Video Converter mogao sam citat film(sa bilo kojim programom, a prije toga nisam mogao ni sa jednim) iako mu nisam mjenjao format, znaci nisam nista radio samo instalirao taj converter.
Nisam ni codec instalirao nikakav.
Samo je converter sa sobom instalirao neke programčiće (codece) koji mu trebaju kako bi radi premještanje iz jednog u drugi format
Bookmarks