Ovako, prije formatiranja moba napravio sam backup kontakta, poruka itd... Eh sad problem se javalja sada kad sam formatirao mob i pokusao da ga restoriram, nece da mi napravi zadnji restore koji sam napravio,nego ga vraca na jos stariji od kojeg i nemam bas neke koristi, poprilicno zastarijeli... i tako sam malo cackao po folderu gdje sam uradio backup i otkrio da je SDS sve backup-ove pomijesao, tj. ukupno sam uradio 4 backup-a, i imam 4 foldera, al zadnji folder(zadnji backup) je velik preko 4MB(a mob. ima ukupno slobodnih 4), dok ostali variraju u zavisnosti kad su nastali( sto dovodi do zakljucka da je uvijek i brkao backup-ove). Jos sam cackao po ova dva file-a filerestore.dat(text dokument) i filestore - data i otkrio da se moji podatci nalaze tu samo sto zbog velicine ukupnog file-a SDS restor-ira koliko moze a ostatak ''zaboravi''!
Moje pitanje bih glasilo, kako da ja svoje podatke iscupam, tj. da ih svrstam pa da mogu normalno obaviti restore. Mislim da kljuc lezi u ova dva file-a, samo sto mi je problematican ovaj drugi(filerestore data) zato jer nemam programa lijepo da ga otvorim i zbog toga ga ne mogu modifikovat(isprobavao sam u notepadu ali ne otvori ga bas lijepo). Znaci ako mi moze neko mozda neki program preporucit ili tako nesto?

unaprijed hvala! pozz