ja golim okom nisam uspio primjetit razliku između 65 i 263k boja,tako da se nemoraš oko toga brinut....važniji su podatci rezolucije ekrana,veličine piksela i slično.
U čemu se primjeti razlika između 65tis boja i 262tis boja na zaslonima mobitela?
Ili još bolje između 262 tis boja i 16 milijuna boja?
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ja golim okom nisam uspio primjetit razliku između 65 i 263k boja,tako da se nemoraš oko toga brinut....važniji su podatci rezolucije ekrana,veličine piksela i slično.
to je samo marketinski potez,nema razlike.
Ma to sam i ja želio reći! 262 je skuplje od 65Izvorno postao zmija
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
onih 16 milijuna je broj mogucih prikaza.toliko nema na ekranu npr.kad uslikas i stavis sliku na komp onda ce jako lijepo izgledat raspitivao sam se za vs 3 ali to me razocaralo
DUKE II CMGSN
Ne vidi se toliko razlika između 65k i 262k, ali sa 16mil. se vidi.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Po meni je ta razlika uistinu vise marketinske nego prakticne priride.
Imao sam P900 (display 64K boja), sada ima P910i (ekran identicnih dimenzija i svjetlosne jacina samo sa 256K boja) i razlike nema ili je ja bar ne vidim!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
E ljudi, imam motorolu v300, mobitel sa jednom od najboljih kamera sa 65tis boja. I gledao sam na samsungu sliku sa 262tis boja i na sony ericssonu i nema apsolutno nikakve razlike. Imaš ti pravo kad kažeš da su pixeli i rezolucija bitnija. Motorola ima tako dobru kameru velikim dijelom zahvaljujući dobrom ekranu.![]()
Ja itekako vidim razliku izmedu d500 i e330!
Dobro, postoji razlika, možda samo u jasnoći prikaza. 262k ima malo oštriiji prikaz, ali sve skupa ne zaslužuje veću pažnju. Riječ je samo o nijensama.
U biti gotovo pa neprimjetno.
Ja sam odma vidio razliku!
Ali glavno de se napreduje, možda jednoga dana budemo imali tru kolor!![]()
frend ima s700 i ne vidim puno razliku ako usporedim sa k700i
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-02-2006 u 21:59
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ja sam daltonist pa ne vidim razliku u tim bojama .![]()
ali rezolucija se kuzi dosta .
ima razlike i to velike vecina mojih frendova imaju ekrane sa 64k boja a ja sa 262k boja i moj mob ima življe boje
a kod jih se vide neke kockice
Jako je tesko primjetiti razliku imeđu 65k i 262k, ali 16 milijuna je napredak koji se zaista vidi.
...e sad, kockice mogu bit iz različitih razloga - a najčešći su manja rezolucija ekrana i broj boja (iako je to rjeđi razlog)...Izvorno postao hat
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 12-03-2006 u 23:17
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja nevidim bas razliku mozda mrvicu ali ne nesto za sto bi dao ekstra lovu![]()
ja mislim da je sve u rezoluciji. moja sestra ima SE T630, koji ima istu veličinu ekrana i isto 65k boja kao moj K700, ali moj ima jaču rezoluciju i zato mu je slika puno bolja (njoj se vide kockice).
više boja je možda samo značajno za fotke.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Razliku između ekrana 6630 i 6680 nisam uspio primjetit. A ekran sa 16 milijuna boja nisam nikad vidio, pa ne mogu ništa reć.
Testis unnus, testis nullus!
a ja sam primjetio da kod 262k boja ekran je malo sporiji i šteka kod s700 i z1010
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Imao sam i ja oba mobiela i na P910i mi se čini da je ekran nekak svijetliji i bistriji...i troši više baterijeIzvorno postao Bimbi
![]()
Bom Chicka WahWah
Moram priznati da dugo nisam cuo ovakvu glupost. A sto se tice boja, misljenja sam da je rezolucija ipak najbitnija, a boju na tim malim ekranima i jos manjm pikselima ljudsko oko i ne moze bas predobro percipirati. Druga je stvar na ekranima racunala gdje se vide razlike u broju boja.Izvorno postao faca_666
je rezolucija je najbitnija za kvalitetu, oštrinu slike a i broj boja je također važan
Ja sam imao 6630 (65000) i n70 (256000).Izvorno postao PhytoSculpt
Razlika je u bistrini slike, odn. po mom sudu slika izgleda nekako "svježa", življa. I to je jedino što sam ja uspio vidjeti.
broj boja nije tako vazan kao rezolucija.pda uredjaji imaju samo 65k,ali u vrlo velikim rezama od 320x240 do vga 640x480 pix pa im je prikaz na zaslonu kristalno cist.sve su to marketinski trikovi za privlacenje kupaca.
Bookmarks