prvo cekaj da se isprazni... pa ga onda stavi puniti, i prvi je puta najbolje ga puniti ugasenog, i to jako dugo...
Eto za manje od 18h dolazi još jedan primjerak iz EM-a!! JUHU!
Kveščn: Trebam li isprazniti mobitel pa onda napunit bateriju ili da ga odmah stavim na punjenje?!?!
prvo cekaj da se isprazni... pa ga onda stavi puniti, i prvi je puta najbolje ga puniti ugasenog, i to jako dugo...
e ivane kad si ti narucio???
@) dobio ga na dar iz EM-a! Jučer rekao starom da ih nazove, i ja ga danas dobivam!!
kakav crnjak ja ih jucer isto zvao i kaze nema vise zaliha....
buaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Heh treba imat veze znaš...![]()
![]()
Evo i ja sam ga nabavila prek oglasa.![]()
ja brojim vec 4 forumasa sa tim mobom, ispravite me ako grijesim... jeste li svi zadovoljni s njim???
@ sezam @hrc @ivan @mobyfanica...Recite neke mane, sto vam se ne svidja na mobu, ili sto vas zivcira sve...
Ja sam zadovoljna, za sad nisam našla neke mane. Samo šta je moj iz Njemačke. Eh da sezam, Hrc kakve vi sve teme imate? Ja imam Classic (prevladava plava) i T-Mobile (prevladava crvena).Dal i gdje se može skinuti još tema?![]()
I imam još jedno pitanje, kad hoću npr. uslikanu sliku poslati na e-mail piše <cannot find server> kaj trebam sve upisati u postavke e-maila?
i jos jedno pitanje za sve vas... procitajte oznake ispod baterije i napisite ih, da vidimo iz kojeg su tjedna proizvodnje, posebno me zanima taj iz njemacke, jer bi ga i ja na crno uzeo...![]()
Zamisli javili kako ga nemaju ni u EM-u ni nigdje, ali su ga obećali za sutra!! Polako pizdim, ali nadam se da će sve biti OK....![]()
nenzam....meni su rekli prosli petak kao nema doci ce u srijedu...(jucer) i nista ja njih nazvo kaze nema ih vise u prodaji sljedeci tjedan ce doc kao oko sredine pa ce mi u Brod kao doc do petka....bad man bad ...![]()
![]()
Ma ja ga sutra dobivam 100%. Stari je za firmu naručio 500 ericssonovih telefona, i tražio ako može dobit T610, nastala strka jer ga nema, ali su ga čvrsto obećali za sutra!! Ako ne dođe, idem spalit EM!!!![]()
hm... bas tebe briga.... ti ces ga onda vjerovatno dobit...e de pitaj jos jedan pa ga meni prodaj....ajd...![]()
vidjet ćemo ako se dignem prije nego što mi stari ide na posao... to ti je negdje oko 7 ujutro, znači.... nažalost ništa, ali potrudit ću se...![]()
![]()
Čuj meni na bateriji pišu zadnja dva broja 15 šta bi se reklo da bi ta verzija kakti trebala imati frke sa šumom, ali kakav šum čisti zvuk ko suza i sve ostalo je super.Poslao: vrag
i jos jedno pitanje za sve vas... procitajte oznake ispod baterije i napisite ih, da vidimo iz kojeg su tjedna proizvodnje, posebno me zanima taj iz njemacke, jer bi ga i ja na crno uzeo...![]()
![]()
ispod baterije... trebala bi ti pisati neka oznaka kao npr. 03w23... w nesto oznacava valjda tjedan proizvodnje, dakle 23.tjedan... ovaj broj ispred mislim da nije bitan... tak nesto nadji...![]()
ivane....dali si ga dobio ???? ako nisi sta su rekli???
Šta nezna nitko gdje ima za skinuti dodatne teme? I ovo s mailom zašto mi ne šljaka?![]()
@ Mobyfan-ica
Evo ti link...
http://www.mobiledia.com/phones/t610/
ima dobrih stvari tamo...
@ : ))
Jesam, mob je prejeben, savršeno radi, proizveden u 22 tjednu, sve pet, ali... ne spaja mi se sa infraredom i poludit ću!! Uopće ga ne jebe ni pol posto... zašto?!?!
P.S. mob je fakat zakon!!!
Meni je isto w22. Meni IR radi
evo vam link: www.myt610.com -ima svega
Forumaš godine :)
Poslao: Mobyfan-ica
I imam još jedno pitanje, kad hoću npr. uslikanu sliku poslati na e-mail piše <cannot find server> kaj trebam sve upisati u postavke e-maila?
Link si dobila post prije a sto se tice maila ne znam... Ja sam napravio 3 accounta (Carnet, Siemens-java, Softhome) i ni jedan ne radi a na s55 je radilo. Sve sam isto podesio a nece...
sezam, jesi probao e-mail configurator sa support stranici od SE?
ma to je sranje. Imaju samo Hinet. Iako ja znam sve opcije i ne treba mi njihov konfigurator. Apsolutno sve sam TOCNO unjeo a nece...
Znači nije stvar samo u mom e-mailu. Isto sam napravila sve upisala i kad hoću poslat piše mi "wrong password or mailbox." Šta treba napisati pod mailbox?
Bookmarks