Daj provjeri kak reagira s telefonima drugih proizvođača...
http://trifinite.org/trifinite_stuff_blooover.html
evo sto je napisao sasa na newsima:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
> Soft koji trazi ranjive telefone i onda preko bluetooth-a pokupi phonebook
i
> SMS-ove. Do sada je potvrdeno za skida sve sa Nokie 6310 bez znanja
vlasnika
> :-)
Probao sam bas i stvar radi prehebeno. N6630 napada N6310i (nisam ni znao da
je bila u jednom kombiju ispred firme), nakon 3. ponovljenog napada pokupio
je phonebook, SMS, logove ali dubre moze i dodavat na telefon na koji napada
entry-e u imenike, forwardirat pozive na neki broj po zelji ili cak zapoceti
voice call prema broju po zelji.
Katastrofa :-)
Jedva cekam da mi zavrsi posao da teroriziram ljude unakolo.
Daj provjeri kak reagira s telefonima drugih proizvođača...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovo gore je sve njegov post, samo sam ga proslijedio na form...sve ispod XXXXXXXXX je napisao Sasa na hr.alt.cellular.gsm
Cek cek samo malo!
Jel taj drugi aparat mora imat ukljucen BT ili ga ti mozes hacknit na neki nacin da mu ga ti pokrenes i onda pokrades podatke?
pa pretpostavljam da mora imat uključen BT, što ima svatko tko koristi BT slušalicu, ili ljudi koji pojma nemaju šta je BT pa ga uključe 'za svaki slučaj' (a vjerujte ima takvih)... e ovoj drugoj kategoriji treba hacknut mob čisto zato kaj su blesavi...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sad mi bed tako bi probo a nema nigdje BT blesana u blizini jedino da hacknem komp![]()
Izvorno postao Šile
jel tko probao na nekom drugom mobu, osim Nokie!?
Jel' to radi i kada postaviš da te drugi uređaji nemogu naći. Dajte nek netko isproba ako ima program.
A gde tel. smesti te podatke kad ih skine,u inbox?
ok probo si al nisi napisao dal radi?Izvorno postao IggXy
haha! eh pa znači da je nokia ta koja je ranjiva...![]()
Možda samo taj model. Probaj sa drugim Nokiama.
meni ta aplikacija na 3650 uopće ne radi...![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Ajde ljudi malo se ohladite, nije bas tako sve sjajno...
Bloover koristi BlueBug propust koji postoji samo kod nekih nokia, kao sto su 8910i i 6310i.
Moguce je jedino upasti u 6310i, jer izgleda da je on najvise ranjiv, s time da morate pogoditi verziju sa izuzetno starim software-om.
Sve ovo lijepo pise u readme file-u, u kojem isto tako pise da radi samo na MIDP 2.0 telefonima, stoga nista od 3650
![]()
šteta...
![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Jel to radi na N Gage??
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
...ako ne radi na 3650/3660,onda ne radi ni na N-gageu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
s65-vxx motorola ne radi
s65-t6xx sony neradi
ma daj citaj radi samo na nekim Nokiama
kad smo vec kod hakiranja prek bta ja sam neki dan bio na faxu i tak bilo dosadno idem ja probat nac neku budalu prek bta da mu posaljem nes i bio neki "Woodchuck" u "zraku"odem ja na sliku Zdravka i Marine u zagrljaju i na kopirati i nis me nije pitalo za pin ni nis odma je islo slat
to me zacudilo malo ---kad sam slao tati na t610 pito me za pin.
btw poslo sam tom liku/curi sliku i onda se diskonekto s bt-a![]()
Ludilooooo Radi i na 6600!!!! ti si genije!!!!!!!
Gabrijel
wtf? kaj jel radi na kraju il ne
Piše ti jedan post gore.![]()
Bookmarks