probaj u seemu 0032 mjenjat..skines seem sa moba i otvoris ga sa seemplayerom i promijenis ima tamo opcija..ili sa p2k toolsomIzvorno postao nero81
znam da je negdje bio post o tome ali nisam ga mogo nac. zanima me da li se moze na v360v namjestit brojac slova ili da mi pokaze kad predjem u 2 poruku kod pisanja ili cak da namjestim poruke da mogu samo 160 ili koiko vec znakova ima 1 poruka? al sam zagulio pitanje![]()
probaj u seemu 0032 mjenjat..skines seem sa moba i otvoris ga sa seemplayerom i promijenis ima tamo opcija..ili sa p2k toolsomIzvorno postao nero81
seem player mi nece prepoznat tel tj uvijek pise not connected a sa p2k mogu birat da li cu odbrojavanje za dolje ili gore ali i kad to naporavim sve opet isto. ajde neko ko je radio sa tim nek mi tocno to opise
to ide samo na TRIPLETSIMA - v300, v303, v400, v400p, v500, v505, v525, v600, i može se samo da brojač ide od 0->450, a ne od 450->0. ostalo ne...
seemplayer NE MORA prepoznat mob, skineš seem sa P2K explorerom ili sl i onda ga playerom editiraš.Izvorno postao nero81
brojač, kako poštovani kolega GoGs kaže, na v360 ide samo unazad
Bookmarks