Glas Compovu!
Svaka cast ostalim sudionicima, drago mi je da se bar neko trudi i nasoj sceni.
Svaka cast!
Evo na žalost na prvo natjecanje se nije baš javio neki imresivan broj članova, ali nije važno, bitno je da postoje ljudi koji se trude i nadam se da će ih s vremenom i za sljedeća natjecanja biti više.
Ovo je ionako pilot projekt, sljedeći će nadam se biti bolji i vremenski usklađeniji (ne znam di mi je nestao imatic?).
Dakle glasujte.
Nije dozvoljeno glasovanje samog za sebe, a vidljivo je tko je glasovao.
Pool se zatvara za 10 dana i imat ćemo (moralnog) pobjednika.Kojem mogu za nagradu promjeniti potpis ispod nicka u "Gold SE theme creator". (ili nešto slično, budemo se dogovorili
).
P.S. Teme su ovdje: http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19219
Zadnji uredio whiteboy : 02-03-2006 u 21:08
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Glas Compovu!
Svaka cast ostalim sudionicima, drago mi je da se bar neko trudi i nasoj sceni.
Svaka cast!
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
evo me
imam nekog posla pa u sljedeci/a tjedan-dva cu moci biti online samo navecer
ali evo da malo da bude preglednije glasovanje, evo pregled svih tema da se ne mora traziti po drugom threadu
Compov
Babaa
nijala
![]()
iPhone 5s 16 GB
Dobro, ovaj put nek budu teme i ovdje jer ih nema puno, ali ubuduće će biti samo link na topic s temama. Link je i sada u prvom postu, pa ga koristite, jer ovdje ne možete vidjeti sve elemente (screensavere...).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Sve teme su dobre ali compova je najbolja
svaka čast
Svidaju mi se sve teme, al stvarno od compov-a tema je predobra... sve 5
Drago mi je da vam se sviđa moja temaŠteta što se više ljudi nije natjecalo... i ne zaboravite ako trebate temu za neki sonyericsson javite napravit će se
![]()
![]()
Seriously?
Compo majstore -tema je boli glava![]()
abdbda
evo proslo je i vrijeme za glasovanje, Compov je uvjerljivo pobijedio sa 19 glasova
Svaka cast Compov![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks