Imas na BleDaevil-om sajtu, ako ne nadjes javi se na pm poslacu ti Engish-Hravatski. Sa pst-om ne mozes vec RSD Lite-om ili MultiFlashFlex-om.
Pozdrav !!
Kod promjene softwera dogodilo mi se da više nema HR jezik. Ubacio sam SW R374_G_0E420ER koji nema HR. Kada sam na njega htio nabacili LP flash R374_G_0E.42.0ER_LP002F_reflash napise mi "Flash failed"
Da li se taj flash ubacuje isto sa PST-om ili nećim drugim.
Može li mi neko malo pojasniti sve te verzije flaxa, flasha, LP. Koliko one moraju biti međusobno kompatibilne da bi radile.
Što mi možete preporučiti od navedenog SW-a da imam HR jezik i uključenu video kameru.
No od same video kamere sam krenuo jer sam htio kolegu zezati kako je moja motorola bolja nego njegova zato što je crna, a on ima srebrenu. Tada da bih uključio kameru morao sam promjeniti SW i eto sada imam samo muke a svi vele da je jednostavno.
Tako sam evo nakon predhodna svoja dva posta stigao dovde.
Unaprije se zahvaljujem !!!
Imas na BleDaevil-om sajtu, ako ne nadjes javi se na pm poslacu ti Engish-Hravatski. Sa pst-om ne mozes vec RSD Lite-om ili MultiFlashFlex-om.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
trebaš ubaciti preko MultiFlashFlex-a ovaj jezik....
Poštovanje
MultiFlashFlex-om./PST 7.2.3 sam probao ali KAZE flash failed hebo taj softver
nemojte ljude zezat nego recite kako treba !!!
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Kad instaliraš PST, dobiješ program koji ide sa njim i zove se MultiFlashFlex. to je program preko kojeg se flasha mobitel, i ako su dobro instalirani driveri, vjerujem da nitko na svijetu neće imati problema sa njime.
izuzetak totalka sheban mobitel.
A PST (sa desktopa) ne služi za flashanje, nego se sa njime mogu uključivati neke opcije u motoroli, iščitavati postavke, flexati mob i slično.![]()
E viš, a meni baš taj program zadao najviše glavobolje. Jedini on radio "drame" tipa prebaci mob u flash mod i onda neče dalje ili još bolje, pokuša prebacit mob u flesh mod i stoji. A u isto vrijeme s istim kablom na istom portu mi i smart moto i rsd lite rade bez problema. Proradio tek nakon treča reinstalcije drivera i promjene usb porta (još uvjek neče radit ak ga uštekam u jedan port).Izvorno postao GoGs
Preporučam RSD lite.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
koja verzija? Ja koristim 6.7 koja je ujedno i najstabilnija
meni ode u flash mode
i nece dalje ,FAILED znam sve ono Mulit flash i PSt
al nece i nece heh
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
probaj sa drugim... imaš ih više... RDS lite, smartmoto, shxcodec, repstudio....
Pozdrav !!
Ja sam to sve napravio sa 7.2.3
Imam i software i patch i ako nekome treba recite gdje da ga uploadiram
netrebaš ga uploadati jer ima već na netu, samo treba malo potražiti. Problem je u postavljanju drivera i zato nikome ne radi. To se lako rješava čitanjem postova i posjećivanjem superthreada.![]()
Bookmarks