'neki error' i 'neka igra na netu' su zaista dovoljne informacije da bi ti se moglo pomoći:
kad igram na netu neku igru koja koristi javu mozila mi javi neki erorr i skroz me izbaci iz programa
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
'neki error' i 'neka igra na netu' su zaista dovoljne informacije da bi ti se moglo pomoći:
Zadnji uredio bbbrljo : 03-03-2006 u 21:12
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
prvi i treći link ti ne rade. a drugi pokazuje obavijest da će error report biti poslan valjda mozilli bez informacija o grešci. opet nedovoljno da ti pomognemo
ne znam zakaj neće linkovi
ovo piše na prvoj:
Handler not found in object
#go to frame
a ovo piše na drugoj:
The instruction at "0x02e836a7" referenced memory at "0x00000002". The memory could not be "read".
Click OK to terminate the program
reinstaliraj je ako ti nije problem
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
nije mi problem reinstalirati, samo kak da si bookmarkse sačuvam?Izvorno postao sipe
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
tu ti se nalazi
bookmark.
back upuješ ih u(bookmarksi su u documents and setings bar za operu)
EDIT preciznije
C:\Documents and Settings\Filip\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ime mape slova i brojevi(prva)meni(d8w6v22v.default)/
ti kopiraj cijelu mapu Profiles
P.S. ovo je skriveno pa moraš uključit da vidiš skrivene mape
ili bookmarks- manage bookmarks- file- export- odabereš di želiš (desktop recimo) i to je to. dobiješ file bookmark.html. kad reinstaliraš mozilu, odeš na bookmarks- manage bookmarks- file- import i učitaš taj .html file. i to ti je to.
pozdrav!
da može ito jednostavnije
pa šta ima jednostavnije od ovog? ima 5 puta za kliknut.
puno hvala
Evo vec par dana i mene muci mozilla,instalirao sam i ovu zadnju verziju ali opet isti problem,.error report me odvede ne microsoftovu stranicu gdje kaze da je problem u quick time playeru i windowsima i da jos nema rijesenja za to,.deinstaliram qtp i opet isto,jednostavno mi napise da se mozill mora zatvoriti sa opcijom poslati error report ili ne,.inace imam xp sa service packom dva,a sve ovo mi se pocelo dogadjati kad su mi windowsi skinuli update prije par dana tako da sad koristim Operu.,neznam ima li tko slican problem?
Bookmarks