Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE t630
    Operater
    ViP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Preporuka za smanjenje vibracija HDD-a

Kupio sam novo chieftecovo kuciste kao i ostatak konfe, sve super sve 5...ali vibracije diska me ubijaju.....kuciste je ogromno, mjesta napretek, ventovi svi tihi, uzivam u milini (osim u amd64 stock cooleru i x800gt ventu-al i to cu uskoro rijesit)...hard mi stoji na onim railovima (poprecno u odnosu na liniju duzine kucista), super to izgleda,brzo se vadi i stavlja...ali u radu proizvodi dosta buke...cuo sam da postoje neke gumirane ramice ali ih ne mogu naci, a posto su ti slotovi za railove "naknap" za hard, ne mogu montirati one velike silencere za 5,25, a mislim niti one gumirane serafe....a posto ne bih htio narusiti funkcionalnost kucista, zelio bih da hard ostane u predvidjenom mjestu...stoga ako netko zna nekakvo konkretno rijesenje, bio bih mu vrlo zahvalan.
    pozdrav
    "...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    N6600, k700i, e600, N6030
    Operater
    V)(P<___>tututUTUTu
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    te gumirane sarafe imas u linksu, nisam ih probao jer mi netrebaju, zato sto su mi ventovi glasniji od hdd-a, a osim toga jos imam neke gumice sto sam dobio po defaulto s kucistem...
    Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
    Šifra: Osama Bin Laden.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    nokia 6680,6020
    Operater
    T-Mobile,Vip
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa možeš se igrat sam svoj majstor,uzmi koma zračnice od bicikle recimo,očisti ga od onog sranja iznutra bijelog,izreži dvije trakice dužine i širine bočne strane diska gdje se disk šerafi za ladicu,jednostavno umetni između ladice tj. nosača diska i samog diska te dve trakice,sa svake strane jednu,samo nemoj zaboraviti probušiti rupe za šerafe,to bi ti trebalo pomoći,samo pazi na debljinu gume da stane između...
    Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ili može improvizirati i objesiti disk na 4 gumene trake tako da svaki šaraf na disku se zakači trakom na šaraf na nosaču diska. Jedino ti treba još 4 dodatna šarafa i 4 matice da napraviš "kuke" na nošaču diska + trake..
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE t630
    Operater
    ViP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upravo o tak necemu i razmicljam..to sa gumenim trakicama...to cu vjerojatno i napraviti...no ipak sam mislio da posotji kakvo suptilnije rijesenje...pljunuo sam 500kn za solo kuciste upravo zbog tih railova po kojim furam hardove, a na kraju ce mi diskovi visjeti u zraku..jebi ga (lajf's a bič- zivot je plaža)..probat cu jos nabaviti gumene ili gumirane railove..ak to ne nedajem..neka smrad visi...Jedna od ideja je bila staviti gumene trakcie izmedju diska i raila i izmedju raila i kucista (iako ne znam zasto to nije zazivjelo :-)) )..kad nadjem vremena bacit cu se na zajebanciju...
    pozdrav
    "...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozda je ovo rijesenje tvojih problema??

Naziv Disk silencer 2, SHARKOON, smanjuje vibracije diska
    Cijena 67,00 kn (sa PDV-om)
    Sharkoon disk silencer, smanjuje vibracije diska ( funkcionira kao amortizer )

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    nokia 6680,6020
    Operater
    T-Mobile,Vip
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL
    Mozda je ovo rijesenje tvojih problema??

Naziv Disk silencer 2, SHARKOON, smanjuje vibracije diska
    Cijena 67,00 kn (sa PDV-om)
    Sharkoon disk silencer, smanjuje vibracije diska ( funkcionira kao amortizer )
    to je odlična stvar,ali onda disk moraš montirati u 5.25 utor jer sa tim gumama sa strane nije više 3.5,ali inače stvar sigurno šljaka i nije skupo...
    Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove