koliko si puta unijela krivi kod?Izvorno postao martina_0s
vec sam unjela neke krive kodove... pa mi treba hitna pomoc.
mob kupljen u t-mobile.
imei 357 066 009 874 868.
puno hvala!
koliko si puta unijela krivi kod?Izvorno postao martina_0s
nije ti bilo pametno unijeti krive kodove a da se nisi prije toga informirala sa ovim tipovima koji to rade bez problema....pitaj nick ivicarocca , on ti je meni to odblokirao iz prvog...i to putem ovoga, znaci sve freeIzvorno postao martina_0s
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Mislim 4 puta... ups:-(
Naravno da sam se posavjetovala, istina ne ovdje.Tip mi je rekao da ce ti kodovi koje mi je dao 100% odgovarati, no međutim eto, sad šta je tu je.Izvorno postao macak_os
obrati se nicku ivicarocca on ce ti znati pomoci...pazi....ako i 5.put uneses krivi kod, sa mobom ti je sve gotovo i nema mu spasa, koliko znamIzvorno postao martina_0s
![]()
ima mu spasa, ali preko boxa....redovito se susrećem s takvim zaključanim Nokiama, jer se ljudi previše igraju ili ih netko namjerno prevesla :bunny:Izvorno postao macak_os
onda ces ti pomoci martini ako zabrlja i s petim pokusajem ili to naplacujes? kako god, nadam se da ce martina uspijeti srediti stvar.Izvorno postao Inovator
marina_os svakako nam javi jesiuspjela srediti....ono....imas 6230i ? joj, ja bih jako zelio imati taj mob....sigurno je sav cool stroj![]()
ja sam u ZG/BJ, ona je daleko od mene.Izvorno postao macak_os
da ti kažem koliko košta oprema za takve stvari, onda ne bi postavljao onakva pitanja, no to je sad off
OSijek??? ako dobro vidimIzvorno postao martina_0s
uhu, ovo mi se nimalo ne svida.. ali ne kazem da ne bih mogao rjesiti, pogotovo zato jer je Osijek moje podrucje.Izvorno postao martina_0s
Dobro vidis:-)Izvorno postao megane1.9
sta bi netko imao od toga da nekoga prevesla? ipak ne ide onda njemu lova?Izvorno postao Inovator
Pa hoces mi onda pomoci?Izvorno postao khideg
Jel khideg vozi mozda megane 1.9 dci ? (znam da je ot, ali zanima me:-))
pa nego sta!! javi mi se na pm s detlajima.Izvorno postao martina_0s
pa to si mogla pitaiti i na PM, a ne ovako usred teme.Izvorno postao martina_0s
na newsima ljudi šalju čisto tako iz zajebancije ljudima krive kodove, a eto, čovjek lakovjeran i eto problema!!!Izvorno postao khideg
ma ja na tim newsema ne bi ni posto imei a ne vrovoo nekom za kodov.eIzvorno postao Inovator
Bookmarks