nema popusta ko u evropskim zemljicama ali ih možemo ostvariti uz debele ugovore koji su vani opet povoljniji ali valjda će i nama sunce svanuti
Sadašnje cijene su im stvarno previsoke.
Gledam cijene mobilnih operatera u razvijenijim zemljama i kad ih usporedim sa našim plaćama i standardom, cijene su kod nas duplo veće.
Tele2 ima približno primjerene cijene našem standardu.
nema popusta ko u evropskim zemljicama ali ih možemo ostvariti uz debele ugovore koji su vani opet povoljniji ali valjda će i nama sunce svanuti
abdbda
Nece sniziti cijene sve dok ne zabiljeze masovniji odljev korisnika, a to im se nece dogodit sve dok ljudi budu i dalje koristili te dvije mreze i cekali da snize cijene. Nemaju oni puno razloga za snizavanje cijena, tehnicki su i dalje mocniji od Tele2, brojem korisnika takodjer, a nisu zabiljezili niti odljev koji bi im ugrozio poslovanje.
Ja sam čuo da će poskupit.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ako hoćeš niže cijene potpuno se preseli na tele2 jer ih od vipa i t-mobile-a nećeš dočekati. Bit će promocija i akcija ali niske cijene kao tele2 neće imati nikad.Izvorno postao tomek
U svezi, glede i unatoč snižavanja cijena.
KAd se malo bolje sagledaju stvari, ispada da se trenutni korisnici T-mobilea i Vipa dijele na slijedeće skupine:
1. Oni koji čekaju da ova dva operatera snize cijene. Njih je cca. 25%
2. Oni koji ne mogu promijeniti broj radi prirode posla, a ovdje spadaju i oni koji su zarobljeni ugovorima, jer su kupili mobitele za male novce. Ovih je cca 25%
3. Oni koji uopće ne razmišljaju o troškovima telefoniranja, jer su inertni i lijeno im se zajebavat s promjenom operatera. U ovu skupinu upada dobrih 50% korisnika. Žalosna hrvatska zbilja.
U ovu zadnju skupinu spadaju još i oni koji nisu ni čuli da postoji 3. operater. Naime, neki dan zovem jednu firmu u Splitu i djelatnica kojoj sam diktirao broj moba, pita: A koja je to sad linija 095? Napominjem ovo je bilo prije par dana i nije to neka baba ni strina, nego ženska koja radi kao referent prodaje u firmi od 6 zaposlenih.
E ta je stvarno biser nad biserima![]()
pa koja je to mreža 095?![]()
Ona je rekla linija,Izvorno postao dj_velja
zato sam i podebljao. A koja? Neka tamo.
nece sniziti jer cini mi se da su dovoljno ljudi zarobili na 24 mjeseca. a i ovo je istina da zbog posla ljudi nece mijenajti - ja sam radije riskirao 20kn dok sam javio svima s kojim sam ikad rijeci progovorio da imam novi broj![]()
i ne trebaju snizit cijene, neka deru budale (pogotovo one iz trece grupe koju, je naveo kolega)... ja doduse, jos uvijek koristim Vip, ali iskljucivo za pozive prema Vipu i vip.friends broju... za drugo nista![]()
ja bi one pod 3 stavio cak i vise od 50%
a ovi ce promijeniti cijene - kad im bude velika trta, u sto sumnjam jer nazalost, pojedinci ne samo da su inertni, vec i padaju na "ambalazu" koja im prodaje preskup proizvod.
pa sad bi trebalo sve se smanjit odnosno pojeftinit ,i mobiteli i poruke i pozivi jer dolaze nove mreze,vise nije vip i simpavalda bude nekaj
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Koje to nove mreže dolaze? Još bi eventualno mogla doći četvrta, virtualna mreža, ali o tom - potom... I najviše me ljute ti koji zapomažu i psuju one kojima godinama masno plaćaju... Odnosno, kupe mrcinu od moba, pa onda žicaju za poruke ili pozive na brzaka... Nema spuštanja cijena kod dva giganta...
Ja se nemogu naći u nijednoj od ove tri kategorije.
Ja ne bih mogao bez VL!-a i ponekad RTL-a
pa trenutacno koristim vip ali zato jer imam 0kn sa curom tako da mjesecno mi je bon od 100 i jedan od 35kn dosta![]()
ali uzet cu tele 2 sigurno samo trbam srediti drugi mob![]()
Bilo bi stvarno krajnje vrijeme da t-mobile poduzme nešto u vezi cijena,neka barem uvedu tarifu 0 prema simpati&ja broju.
Bilo bi krajnje vrijeme za koga? Tebe? Mene? Njih? Ne brine to njih... I nemoj ni pomisliti da će izgubiti veći broj korisnika... Em koliki su vezani ugovorima na godinu, dvije, em koliki će im novi doći...
Svi zapomazu, a nitko se ne mice s VIP-a i T Mobilea. Svi trebaju znati da niti jedan niti drugi nemaju nikakvog razloga za snizenje cijena sve dok ih korisnici masovnije ne pocnu napustati.
T-Mobile poruke su po meni preskupe dok je na VIP-u solidno...
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Kaj je tu solidno da mi je znati? 3 lipe jeftinije nego na t-mobajlu, a 29 lipa je jedino za vikend kad se tak i tak manje šalju poruke. A da ne govorim da je na vipme call tarifnom modelu poruka 48 lipa.Izvorno postao macak_os
da tele ubaci u svoju ponudu neke lude mobitele, kao vip i t mobile, mislim da bi ljudi masovno potpisivali ugovor s njima. mene isto muci promjena broja. koristim tele za neke male razgovore. sad mi je u toku treci ugovor s t- mobilom, i ak tele nece ponudit nista dok cu mijenjat ugovor i mob, vjerojatno cu i kod njih ostati. i priznam da placam skuplje, ali nije lako mijenjat broj. da t-mobile uvede nekakvu tarifu 0, ljudi bi opet svi potpisivali kod njih, upravo zbog svih tih uređaja i kombinacija koje imaju. to je moje misljenje
spustit ce oni cijene samo u slucaju da izgube puno korisnika,ali s obzirom na navike prosjecnog hrvatskog gradjanina, to ce se tesko dogoditi.
Sorry, zaboravio sam stavit kategoriju "ostali", a postotak bi iznosio cca 1%, jer mislim da upravo toliko korisnika koristi VL.Izvorno postao Dark
![]()
Ne znam kakve bi oni to lude mobitele trebali ponudit, a ako hoces ludi mobitel, uvijek ga mozes nabaviti i preko Plavog oglasnika. Nema sanse da bih ja zbog nekog moba potpisao ugovor na 2-3 godine.
Bookmarks