eto zasto ja kupujem 6680i vidite da ce biti besplatno u pocetku, smao me muci ovih 500kn pretplate
) i malo mi je skup uredaj ipak,
![]()
Od 1. travnja 2005. VIPnet će svojim korisnicima ponuditi i drugu UMTS uslugu - video poziv.
Nova UMTS usluga će biti dostupna svim VIP pretplatnicima čiji mobilni telefoni podržavaju video telefoniju. VIPnet će stoga ponuditi i dva nova mobilna telefona koji podržavaju UMTS tehnologiju: Motorolu E1000 i Nokiu 6680.
Posebna ponuda za prve korisnike video telefonije bit će dostupna od 1. do 30. travnja 2005. Mjesečna naknada iznosit će 491 kunu i uključivat će 1000 minuta razgovora unutar zemlje te tri mjeseca besplatne videotelefonije unutar Hrvatske. Posebna ponuda uključuje i mobilne telefone - Motorola E1000 (dostupna od 1. travnja 2005.) i Nokia 6680 (od 15. travnja 2005.) po cijeni od 3291 kn.
U želji da je još više približi korisnicima, VIPnet će od danas prilagoditi i City Broadband tarifu. Za dodatno prenesene podatke, nakon potrošenih 512 MB koji su uključeni u mjesečnu naknadu, kao i za podatke prenesene izvan odabrane City zone, smanjena je cijena s 9,32 kn/MB na 2,91 kn/MB. Također, cijena dodatno prenesenih podataka u Mobile Broadband tarifi bit će smanjena sa 9,32 kn/MB na 3,91 kn/MB.
vip.hr
eto zasto ja kupujem 6680i vidite da ce biti besplatno u pocetku, smao me muci ovih 500kn pretplate
) i malo mi je skup uredaj ipak,
preskupo ine znam koga bi nazvao sa tim besplatnim videopozivom
e to si dobro rekao.. pa ja cu nazvat tebe ako ti kupis![]()
ma ja mislim da je to 1. aprilska šala to nemožže još kod nas radit....![]()
dobar grah daleko se čuje
Bilo bi seljačko od njih da se tako šale. Tko bi im onda vjerovao kad bi nešto najavljivali u budućnosti. (Ne znam, ali nei deja vu me pere dok sam tipkao ovaj post).
ako je to zbilja 1. aprilska sala to je onda krajnje ne ozbiljno od vipa
joj ljudi moji........kakva sala
Ja isto mislim da nije šala...ali zanimljivo zvuči da za 491kn možete BESPLATNO telefonirati 1000min...
Bom Chicka WahWah
Nije šala, ali iapk bi trebali imati i manju tarifu...
pa onaj koji ima para za video telefon po toj cijeni pretpostavka je da ima love i za telefonirati. vjerojatno će se s vremenom pojaviti niže tarife.
Ma brijem da ti to danas nema veze...ja ti znam ekipu kaj ti skuplja mjesecima pare za neki dobar mobitel i onda kad ga kupe nemaju ni za poslat poruku i tak mjesecima...obnove bon kada im ističe račun...Izvorno postao KaKaV NeReD
Bom Chicka WahWah
...ma daj,to je previše novaca za to...ipak je najbolji klasičan poziv,kad te žena il cura nazove i nevidi di si ti i šta radiš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
haha. da najbolje da ne vidi...
e ja ne vidim nigdje na vip stranicama da je to objavljeno sluzbeno?
Izvorno postao Eminem
previše novaca za manje od pola kune po minuti razgovora. eeee majstori. da su razgovori po deset lipa vama bi bilo skupo. ne kužim.
jedino je pušiona što se video call ne nudi prepaidovcima
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593...5693476&page=2Izvorno postao khideg
Dobro, to je istina da je pol kune po minuti malo, ali ja 1000 minuta ne pričam sve zajedno u 6 mjeseci, tako da je neisplativo vezati se na takav ugovor...mogli su staviti, ne znam, po 200-300min mjesečno, a ne odmah na soma...
Bom Chicka WahWah
e tnx ,bas sam trazio, al nisam mogo nac to.
ne pa to je u redu 1000min. jer ako pricas ovako buduci ja je video tlefonija podrazumjeva se da ces pricat 3x duze, pogotovo jer je novotarij ,dobar je taj paket.
u to nisu uračunate minute video telefonije.
jer su one besplatne prva tri mjeseca, a onda će vjerojatno objaviti cjenik, početkom 7. mj.
znaci pricas ko ludak 0-24 i to je sve besplatno?
besplatni su video pozivi. znaći sugovornik će trebati imati isto video telefon, a po meni je ograničavajući faktor baterija, jer na UMTSu baterija ode od šuba kad si u uploadu 64kbps
Ma kakva šala i šta im je sa 1.travnjom svi imaju neke popuste,hehe od 1.travnja se za adsl ne plaća priključak
e da baterija traje i ovako menie jedva 1 dan.. uzas.
Bookmarks