To ti se radi ovako Format---->Background---->Printed watermark (tamo izabereš neki tekst ili sliku)
Ovako, imam mali problem sa excelom i wordom....
Naime trebam staviti vodeni zig na pozadinu stranice tako da mogu pisati preko njega i stavljati grafove itd...
Zna li mozda neko?!?
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
To ti se radi ovako Format---->Background---->Printed watermark (tamo izabereš neki tekst ili sliku)
Hmm ja to nemam....
Ja koristim Office 2000, ti?
I jeli to za excel ili word?
probaj u help upisati "insert watermark"
Nesto sam iskemijao, hvala vam![]()
svaki put kada otvaram fajlu u wordu javlja mi se nekakvo upozorenje:
"E:\....\ime_fajle.doc is being used by fly_nan. Do you want to make a copy?"
i tak stalno, za svaku doc fajlu kaj otvaram![]()
ja kliknem cancel i sve radi ok... htjela bi se toga riješiti jer me počinje iritirati.
Ta poruka normalno se javlja u mrežnom radu ako s drugog kompjutera otvaraš dokument na kojem netko radi ili ako otvaraš dokument koji je otvorio još netko tko je logiran na kompjuteru.
Par puta sam naletio na istu poruku s nekim makro virusom (čini mi se Ethan A ili B), stoga odskeniraj kompjuter antivirusom i provjeri da to nije i kod tebe slučaj.
na mom kompu dva su usera aktivna osim mene. ali nitko ne otvara te moje doc fajle. čekaj, hoćeš reči da se toga neću moći riješiti dok ne skinem ostale usere s kompa??Izvorno postao Kuki
![]()
a što se virusa tiće... pa svako malo mi se diskovi skeniraju i do sada nije ništa našao?? imaš kakav prijedlog za antivirusni??
Ovo nema logike!Izvorno postao fly_nan
Ona poruka koju si napisala moze se javiti samo u slucaju da na istome kompu ili u mreznome radu imas dva ili vise usera koji su u isto vrijeme aktivni i u isto vrijeme pokusavaju otvoriti ili rade sa istim fileom.
Sve ostale slucajeve u kojima be se ista poruka javila, pripisao bih necemu nepravilnom ili nenormalnom sto se desava na racunalu, a ne bi se trebalo desavati!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Izvorno postao Bimbi
i kaj da napravim? da skinem office pa ga ponovno instaliram?![]()
...promjeniio si si personal.doc pa ti javlja odstupanja - probaj ga pronaći pa ga zamjeniti sa "normalnim" personal.doc - om...
fala dečki na pomoći... ali nisam uspijela riješiti problemdam se kladiti da bi vi to riješili in no-time ali ja nisam hakerica ko vi
sutra je 1.3. i ponovno ću imati 5GB na raspolaganju za skidanje... odlučila sam skinuti novi office i maknuti ovo staro smeće.
još jednom tnx![]()
Bookmarks