Ako si korisnik T-com ili Vip-a u svakom njihvom ducanu to mozes obaviti, a ako nisi imas mali aparat koji to obavi..mislim da kosta oko 30 KunaIzvorno postao istrafun
Pozdrav svima
zanima me kako sa jedne sim kartice kopirati podatke na drugu?Hvala
Ako si korisnik T-com ili Vip-a u svakom njihvom ducanu to mozes obaviti, a ako nisi imas mali aparat koji to obavi..mislim da kosta oko 30 KunaIzvorno postao istrafun
Ili još jednostavnije kopiras imenik u memoriju telefona ,staviš drugu karticu i kopiras memoriju telefona na sim i riješen problem.![]()
ako aparat ima tu mogucnostIzvorno postao M A R I N
![]()
premjesteno iz Sony Ericsson dijela foruma ovdje![]()
iPhone 5s 16 GB
ja koristim stroj iz naslova -staviš karticu i dalje se pjeva ali si mi predaleko za posudbu- uređajčić je bio nekih 120 kn
abdbda
Covjek koji je postavio ovu temu nije mislio na podatke sa memorijske kartice koji ima u mobilnome telefonu, vec na podatke sa SIM kartice, tako da ovo ne stoji!Izvorno postao abd
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks