dobro ih je krenulo. cak su i dobili hr domenu.
e na takvim se stvarima tuce lova. zarada na razgovorima je proslost.
Preuzeto sa http://www.tele2.com.hr/about/press/2006/0003/.Zagreb, 13. siječnja 2006. - Nakon u prosincu uvedenog plaćanja parkiranja SMS porukom u Zagrebu, Tele2 korisnici od danas mogu ovu uslugu koristiti u još dvadeset gradova: Osijek, Šibenik, Čakovec, Varaždin, Koprivnica, Rijeka, Zadar, Bjelovar, Požega, Pula, Slavonski brod, Dubrovnik, Omiš, Velika Gorica, Vukovar, Ogulin, Krapina, Karlovac, Poreč i Vinkovci. U Virovitici i Splitu će SMS parking usluga postati aktivna za nekoliko dana.
Za korištenje ove usluge potrebno je poslati SMS poruku s registracijskom oznakom vozila na odgovarajući broj, istaknut na parkirnom automatu.
Brzo, nema šta.
dobro ih je krenulo. cak su i dobili hr domenu.
e na takvim se stvarima tuce lova. zarada na razgovorima je proslost.
dobar grah daleko se čuje
To su i obečali kad su krenuli u rad. Dobar potez, slažem se!
Da, samo što sam ja očekivao da će se to raditi psotepeno, po nekoliko gradova at a time.
ah cekajmo da to zazivi i dalje ,ne samo u zg
O čemu ti? Zaživjelo je jučer...Izvorno postao megane1.9
u kojim gradovima je sve sad to dostupno.Izvorno postao frish-KI
Pa jesi ti pročitao naslov teme i cijeli tekst preuzet sa Tele2?
da imas pravo sad vidim na tele2 straniciIzvorno postao frish-KI
to im je dobar potez.uvesti za sve gradove odjednom.
odlican, pa nek si ovi (T i V) misle...
burek svima a ne samo njima...
Ma svejedno, cijena parkinga je ionak ista (čitaj: preskupa )
Pa, kakva god da je, barem ne moraš brinuti o tome hoćeš li pobrati kaznu. Ja sam u centru Zadra plaćao parking SMS-om za 5 kn/sat.
A da si samo parkirao dvadeset metara dalje od tamo di si parkirao kostalo bi te 3kn sat...Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
Vjerojatno znaš na što izgledaju Dalamtinski gradovi ljeti i mislim da baš nemam izbora oko prakiranja i biranja gdje su će sparkirati.Izvorno postao andro2001
Upravo mi došla poruka od Tele2 da od sada mogu plaćati parking putem SMS poruke... Tilt! Ili malčice kasne ili je ova pruka zalutala i putovala skoro mjesec i pol. :dumb:
Mislim da kasne jer nitko uključujući mene i nekoliko osoba nisu dobili tu poruku.Izvorno postao frish-KI
meni je danas došla ta poruka, ali ne piše da je dostupno za 21 grad, već u svim gradovima gdje je moguće plaćati parking sms-om! (doduše možda samo 21 grad i ima tu opciju)
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Znam i to dobro. Upravo radi toga kad si kod mosta parkirao onda si se mucio jer da si malo isa naprid ima bi vise mogucnosti i sanse za parking.Izvorno postao frish-KI
Tko veli da sam se parkirao kod mosta? Parkirao sam se na onom šljunčanom parkiralištu malo dalje od crkve sv. Donata...
Pa onda nisi platio 5 kuna nego 3. Nemoj da ispadne da je najskuplji parking u HR u Zadru!Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
![]()
Pisalo je 5 kuna... Možda je to bilo tijekom sezone kad sve ode gore na obali...![]()
lijepo od njihIzvorno postao frish-KI
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Bookmarks