Već sam pomislio da su slovenci!
Drago mi je i svaka čast na ovome!![]()
vidite šta nam susjedi rade....
http://xtremeoc.org/forum/viewtopic.php?t=205
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
Već sam pomislio da su slovenci!
Drago mi je i svaka čast na ovome!![]()
Nije to ništa čudno... Imaju i oni frikova, kao i mi, kao i svaka druga država...
Samo je stvar u tome, što su oni to napravili u svojoj državi, te su vjerojatno sve sami plaćali, dok se dosta naših stručnjaka proda, ode u Njemačku, Ameriku pa rade u njihovo ime...
Svaka im dala.
Samo volio bi da sad neko napravi lijepi klok Intela
a krompirko,intel se kloka na veliko,na extreme systems imaš onaj klok na 7.2 što sam prije već spominjao pa pogledaj,a stvar je u tome što svi imaju frikova ali je teško doć do para za probu,svaka čast ekipi,pogotovo što su sigurno riskirali sa svojim parama i komponentama,teško je nać sponzora za rušenje rekorda u kloku,a pogotovo kod nas kad imamo još nepismenih ljudi a kamoli hardware-gurua...
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
znate što je najveći bed?
Matične idu većinom samo do 400Mhz FSB
pa si vi sada računajte
Intel 3,0 ima x15 multiplier, a najbrži Intel koji je stabilan i može izdržati dobro lađenje i visoki napon je Intel 3,6 kojemu je multiplier x18
ako su sve matične ograničene na 400Mhz FSB (1600 Mhz)
to znači da je maximum 7200...
Sad jedino da izađu neke nove jezgre 3,8 procesora, te bi to onda omogučilo sa x19 multiplerom da postiže 7600 Mhz.
Intel ne da nemože zbog hlađenja, nego teoretski nemože više u klok...
heh, šteta... kad se bolje razmisli...
A sad Dual Core procesori izlaze na 1066FSB ( 266mhz ) što znači da će se trebati proizvesti dobra nova serija matičnih ploča koja bi trebala omogućiti 600mhz FSB (955 chipset pa nadalje)
te da se najjači procesor iskoristi, dobili bi maximalni rezultat od 8,4 ghz
Ali opet, ko zna dal ce se to dogoditi jer oprema za to bi kostala jako mnogo
po pervanovomIzvorno postao Ba®t
kad bi slovenci overclockali temperatura u cijeloj državi bi se digla za 10°Cbez uvrede samo šala
a ovaj rekord stvarno su dobri
izgleda da me ufatilo virus pervanitis;bolest pervanizam!
BOT:
MOra da je bilo hladno u toj sobi!A šta su ono stavljali kroz onu gurlu???
trpali su suhi led...Izvorno postao Ba®t
@krompirko ma treba sačekati još malo i vidjeti kako će se klokati dvoprocesorski inteli,samo opet nema velike svrhe što su dva proca kad još premalo programa podržava dvoproc rad,tako da ne znam dali bi očitanja u benčmarcima bila realna i blizu istine...
suhi led- smrznuti co2 ako se ne varam
je,smrznuti co2,niska temp a kad se otapa nema vode nego samo isparava u plinovito stanje,zbog toga se koristi na ovakvim stvarima jer nema straha da će vlaga (osim kondezirane) uništiti opremu...
ta kondezacija se može riješiti pomoću materijala zvanog silica-gel,to su kristali plave boje koji upijaju vlagu iz okoline,mogu se naći u kutijama tenisica u onim malim paketićima.čudno mi je da se to još nitko nije sjetio upotrijebiti u borbi protiv kondezacije,stvar je prva liga jer vuče vlagu čak i iz zraka...
A neki su momci s dušikom dizali Pentiuma, bilo je priče ovdje na forumu
Šta je bolje, dušik il ovaj CO2
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
bolji je dušik jer ima nižu temp,ali ga je teško prenositi i održavati,potrebno je imati posebne kontejnere koji su građe kao termos boca,a i potrebna je posebna pažnja prilikom rukovanja dušikom jer ako ti dođe u dodir sa kožom dobijaš teške smrzotine koje izgledaju kao opekotine od požara...ali stvar je zakon,imao sam ga doma,ali nisam probao hladiti cpu...
ja sam vidio kako rade s dušikom lik je samo malo pustio u cidu i odma se smrznula površina ali ja mislim da je to pre opasno za razliku od suvog leda a uz to ja mislim da je cca -14 dobra temperatura nakon clockanja
Još se radi sa dušikom da urone bananu i kasnije njom zabijaju čavle..Izvorno postao Hacker
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hahaha,ne možeš zabijati čavle jer ti se banana razleti kao terminator u onom filmu kad ga arnie grune....Izvorno postao XLR8R
jednostavnije ti je po zimi clockati , a skines bocnu stranice na kucistu i stavis ga odmah do prozora . i naravno obuces jaknu,kapu i rukavice . to je tzv. budget clocking . kakav dusik i gluposti . onda se obaraju rekordi . jednom samo imao prilike vidjeti u zivo.
ma odeš na skijanje u italiju i dok drugi se zabavljaju ti na -10 tjeraš intela u oc...
sve su to u biti gluposti,ni suhi led ni dušik nisu za trajno klokanje,sve je to extremno i služi privremeno za oboriti neki rekord...
za trajni oc zato postoje vodeno,peltier i ako imaš PUNO novaca,vapochill ili neka slična perverzija...
a za ekstremne clockove hajdemo malo na Sibir. Clocking with the Russians![]()
Tako sam bar čuo, kao banana se freeza ko kamen i tuci s njom. Navodno su to radili u nekoj predškolskoj ustanovi da djeci malo pokažu fiziku i sl...Izvorno postao dreamer
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hehe,banana postaje "hladno" oružje
Bookmarks